dzięki moje drogie, idę polować... kto się zrzuci?![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Mnie się także podoba. Czytam co piszecie, przeglądam zagraniczne fora i kurcze, jest tak inna od znanych mi szmatek, że chęć jej posiadania wciąż wzrasta.
Nawet betonowy wygląd słomianki mnie nie zniechęca.
mnie najbardziej zachęca nośność bo co do koloru to raczej nie mój ale przeciez moża sobie kolor poprawić![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
a dla mnie chusta zyskała bo modelki o wieele ładniejsze
a szmata be be i raz jeszcze BE - no ale ja niezaawansowana jestem to się nie znam![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dla mnie COS tak chusta ma w sobie. Moze dlatego,ze taka inna?Chetnie bym pomacała to cudo. Podobaja mi sie te przaśne nitki!!!!!!
Tsumiko, zdjecia piekne, TY kwitnaca, tylko...kamyczków mi brak,wiesz![]()
myslalam, ze sano cos przynajmniej zdazylam na czas
![]()
btw czasami warto do barbary napisac gdyz from time to time odklada cos na bok i chociaz nie ma tego na stanie to jest![]()
Tsumiko wygląda świetnie, jednak dla mnie to szalenie nietwarzowy kolor, dlatego się cieszę, bo pewnie bym się skusiła![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
upolowałam własną 4cholerka, no z ciekawości tylko
![]()
na razie dopiero zapłaciłam, jutro ma do mnie wylecieć![]()
moj sunset juz po pierwszym praniu, troche mniej sztywny, udalo mi sie zawiazac plecaczek, nosi bardzo dobrze, choc mysle, ze najlepsze dopiero przed nami jak juz bedzie bardziej zlamany` a to jeszcze dluga droga
![]()
dziś dostałam w swoje łapy sunseta - no bardzo mi się podoba, bardzowidziałam zaledwie przez chwilkę, macnęłam raz - jest cienki - myślałam, że to zdecydowanie grubsza szmata będzie, ale zwarty i sztywny
jutro idzie do pralki. już mi się chce wiązać
![]()
chyba wrzuce go jeszcze raz do pralki, czuje juz podskornie potencjal tej chusty, ale zastanawiam sie kiedy uda mi sie ja zlamac![]()