...
...
Ostatnio edytowane przez ewadbr ; 18-10-2010 o 21:07
do kawki polecam krolpę amarettodelicje
![]()
Hania- 2009, Marynia-2011, Zuzia-2014
Moje miejsce na ziemi .... http://mojewichrowewzgorze.blogspot.com/
teraz będę ślęczeć i szukać lodów do kawki ...a wszystko przez RŚ-Ż
rozbawiła mnie ta dyskusja - dziękuję za poprawienie humoru
Aż lody sobie zjadłam. Bez kawki co prawda, ale od razu chłodniej![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
na takie porównanie bym nie wpadła:McDonald`s=Bóg
faktycznie zabawne jest to podejście,ale nie chce mi się dyskutować.
a propos wiary,znalazłam coś pięknego,spójrzcie jakie piękne grafiki aniołów:
anioły
ups,to nie w tym podforum,ale i tak OTujemy
![]()
E, nie takie piękne. I chust nie widzę![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Zgadzam się z tobą. Nie wiem, o co chodzi. Nie jestem katoliczką, ale co mi przeszkadza, że zdjęcie jest na jakiejś katolickiej stronie (chyba, że to nie jest strona katolicka, tylko jakaś sekciarska, bo nie mam pojęcia, co to jest RŚ-Ż??) - kliknęłam, obejrzałam zdjęcie, zamknęłam. W czym problem?? Co za różnica, czy zdjęcie faceta z dzieckiem w chuście i z gitarą będzie na stronie RŚ-Ż (cokolwiek to jest), satanistycznej czy dla producentów drobiu?
Ostatnio edytowane przez Budzik ; 22-07-2010 o 16:22
o ja cie
ostatnio tak się zastanawiam jak by tu rzucić forum, bo się trochę zbyt uzależniona czuję.
nie wpadłabym na to, że może mnie ono wkurzyć i zniesmaczyć na tyle, że mi się go odechce.
a tu proszę.
stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014
fotka fajna chociaż główkę bym podparła dla wygody dziecka
a propos dyskusji (i jaki był wcześniejszy tytuł wątku?) nie miałam pojęcia co to rśż, już wiem - ale nie rusza mnie to w żadną stronę, od razu zaczęłam przewijać szukając fotki
o tak, pyychau mnie w firmie robią co jakiś czas akcje charytatywne i zbierają kasę na dzieciaki z domu dziecka i właśnie wczoraj mogłam zakupić charytatywną mrożoną kawkę, i to w pracy! Ach aż chyba zajrzę, co tam mam w zamrażarce...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
zdjęcie fajne a cała oprawa strony mnie wogóle nie rusza, ani nie drażni, przecież wchodzimy na tysiące innych i zawsze było ok, więc czemu teraz takie wielkie halo?
a temacik już raczej można zmienic na kawusiowy![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
no ja też nie wiem po co tak się tym halować,wydawało mi się,że lajtowo z Iwką i kulturalnie sobie pisałyśmy po pare postów,bez zbędnej dyskusji,ale coś odbiór jakiś dziwny i w niezłym natężeniu,sporo osób sobie dopowiada jeszcze więcej niż w ogóle jest,nie spodziewałam się,że tyle osób musi własne zdanie wyrazić tylko dlatego,że bezpośredni link wkleiłam
niektórzy to sobie naprawdę nieźle dopowiedzieli i to na poważnie he he![]()
ale słodka fotka!
aż sobie wyguglam co to rś-ż
miłej kawy mrożonej, podczepiam się![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)
No zgadzam się.
Nie widzę problemu.
Właściwie to czasem wchodzę na katolickie strony, żeby poszukać jakiś konkretnych informacji. I nie tylko na katolickie.
strona oazy raczej mi nie zawirusuje kompa.
Właściwie to zupełnie nie rozumiem. Zwłaszcza że Iwka napisała jaka to strona i jak dla kogoś to naprawdę jest problem to może sobie darować![]()
weszłam z ciekawości i okazało się , że ja tego zachustowanego tatusia znam osobiściemiło mi się zrobiło,nie powiem....
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
Serio? Nigdy się z takim stwierdzeniem, przynajmniej w ustach praktykujących katolików nie spotkałam. No ale może czegoś nie wiem.
Agnen ja własnie też nie rozumiem. Szczególnie tytuło "obce ideowo" dla kogo obce? Dla wszystkich chustomaniaków?
Albo z Odnową w Duchu Świętym![]()