a poszukaj czy jakiegos babelka nie masz na sutku? moze sie po prostu kanalik przytkal?
to nie kanalik bo nic nie widać. jestem po mailowych konsultacjach, będę żyłatylko jakiegoś niemowlaka potrzebuję teraz bo moja córka woli spać, przez sen nie chce ssać a już mi się nie chce ręcznie odciągać
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
a nu, nu, nu, nu, Ty leniuszku
![]()
choco - zalazłaś niemowlaka? a może włąsnego nowego sobie fundnij, na takie sytuacje będzie jak znalazł![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ja we wtorek mogę, w poniedziałek gorzej, bo od rana mam maraton badań i lekarzy.
Może do przyszłego tygodnia dojdze moje wełniane miasteczko![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
LM - no do poniedziałku to raczej nie dojdzie.. jak znosisz upały?
to co robimy ze spotkaniem?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Ale umówiłaś się, że we wtorek jedziesz do Podkowy, czy umówiłas się na coś innego?
Hehe, właśnie, że dojdzie, bo już doszło. Upały nieźle, ale zaczynam być po prostu już zmęczona. Przydałoby się kilka dni przerwy w upale, żeby trochę odpocząć, potem może być znów.
No a spotkanie to ostatecznie od mi. zależy, chyba, że gdzieś indziej, ale przy tym upale ja na żadne miejsca publiczne się nie piszę.
mnie jest obojętne, tyle tylko, że Małgosia wyjeżdża we wtorek, a chętnie by się spotkała![]()
To róbmy w poniedziałek, ja się spóźnię (znaczy ja dojadę nie wcześniej niż o 13). Ale Choco się nie odzywa, ani endurka, a ja w poniedziałek Choco nie zabiorę, bo będę z Piaseczna jechać.
Choco, mogę Cię odwieźć potem, bo fotelik już mam dla Heleny, a Tati się w kołyskę do 13 kg jeszcze da wtłoczyć![]()
wiec w poniedzialek!! fajnie
chooocoooooo, enduuurkaaaaa, odezwijcie sięęęęęęęęę![]()
Jeśli jest możliwość, to ja też chętna na spotkanie.![]()
ależ oczywiście! zapraszamy
wygląda, że poniedziałek g.12
A wg 2 prognoz, które ja obserwuję, właśnie w poniedziałek ma być ochłodzenie...
hexi - wciąż mamy w planie pola mokotowskie jutro i impreza z Fineaszem i Ferbem, ale chyba temparatura na dworze zmieni te planywięc trudno mi się umówić, prawdopodobieńśtwo że się wybierzemy wynosi obecnie 35% i ma tendencje spadkową.. Też chciałabym się odmienić...
LM - to chyba te same prognozy oglądamywg moich już w niedzielę ma być odrobinę chłodniej i może popada.. a w poniedziałek 25 st
i tej wersji się będę trzymać. BO JA CHCĘ CHOĆ TROCHĘ POMOTAĆ TWOJE INDIO!!! a tak to za gorąco
nie to, że nie motam, młoda uwielbia być przyklejona chustą do moich mokrych pleców
ale Twojego indio mi szkoda na taką saunę..
Dziewczęta!
nie wiem co będzie dalej, ale w poniedziałek, wtorek i środę temperatura - wg "moich" prognoz- ma nie przekroczyć 25 stopnie
czyli widzimy się w szerokim składzie w poniedziałek ok.12ej
(IzaBK, choco, Little Monster, endurka, zosinamama, suri80 (tak?), Małgosia (prawdopodobnie) oraz ja - wszystkie z dzieciamiczy ktoś jeszcze?)
Hexi, a kiedy wracasz?
to od razu będzie wiadomo na kiedy się umawiać![]()