Pokaż wyniki od 1 do 20 z 59

Wątek: Chusty a duże biusty :)

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar haszi
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja jestem ciekawa jak nam motanie z przodu pójdzie.
    Do tej pory nosiłam tylko w plecaczkach, zwykle z tybetanem bom w ciąży. Mam 65 J.
    Teraz już nie noszę ale niedługo zacznę znowu. :] Mama nadzieje, że moje balony ie będą jednak przeszkadzać.
    Też się nie doczekam powrotu do mojego normalnego nie-ciążowego 65 H
    neverendingstory na Kanałowej poniżej kościoła fary możesz znaleźć szerszą rozmiarówkę w Rzeszówku. Spróbuj-może coś dobierzesz.
    Pysiu 11.2003
    Tymi 07.2008
    Tosia 28.08.2010

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Tak się przyjrzałam dzisiaj uważniej mojej córce w 2x i mam wrażenie, że przez biust (a raczej należałoby napisać: dwa balony z mlekiem) źle się układają nóżki. Przy następnej okazji zrobię zdjęcie i poddam ocenie Może mam tylko takie wrażenie?

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez haszi Zobacz posta
    neverendingstory na Kanałowej poniżej kościoła fary możesz znaleźć szerszą rozmiarówkę w Rzeszówku. Spróbuj-może coś dobierzesz.
    dzięki ci, dobra kobieto! przejdę się kiedyś. Na razie uało mi się zakupić cosik w KRK. Problem w tym, że to co jest dobre na mnie rano, już po południu jest za małe - moje piersi zmieniają sobie rozmiar w zależności od czasu jaki upłynął od ostatniego karmienia
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie

A ja myslalam ze moja miseczka D jest spora
    (Zwlaszcza na wieczor i rano, kiedy sporo mleka sie zbierze, wtedy i E jest )

Przynajmniej dziecko ma miekkie poduchy ( Nosze w kieszonce, ucze sie wiazania na plecach, ale narazie mizernie mi to idzie)

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chustonoszka Awatar haszi
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

neverending cóż nie ma rady. Ja wolałam nosić ciut za duży niż cisnący ale przyznam, że często po prostu przebierałam staniczki.
    Jak się je przerobi na karmniki to dość szybka operacja.
    Ehh znowu mnie to czeka. ja chce takie jak w liceum!!!
    W Fullmarkecie na górze mają też chyba Milene i w pasażu leclerca coś jest.
    Pysiu 11.2003
    Tymi 07.2008
    Tosia 28.08.2010

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Miałam założyć watek, ale dogrzebałam się do tego.
    Mam kryzys chustowy przez te moje "balony" W 2x jeszcze nie możemy się nosić, kangurek nam nie idzie, w kieszonce wyglądam jakby mi coś bokiem miało wypaść
    Zostaje kółkowa, na krótkie wyjścia - wtedy jeden cycek zasłonięty ogonem, drugi tez jakoś tam się chowa. Ale nosimy się z przodu - ciężko uzyskać symetrię, więc to na prawdę tylko w ostateczności.
    Jedyne co jako tako wygląda to marsupi, no ale to tez nie na długie noszenie

Wygadałam się

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Przyłaczam się do klubu

Mi nie jest niewygodnie w kieszonce, a mam co do biustonosza włożyć, ale problem mam taki, że czasem chcialabym dzieciowi kolanka wyżej podciagnąć, ale nie da rady bo to miejsce zajmuje splaszczony biust w rozmiarze J. Ale że niestetycznie to wygląda - ehh - przyzwyczailam się, albo rozgnieciony na klatce piersiowej jak gruby nalesnik albo wyłazi bokiem już nie wiem co lepsze

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

No mi tez w miarę wygodnie w kieszonce, ale jednak ciężko malucha dobrze ułozyć.
    Bardzej przeszkadza mi to wystawanie po bokach.

A jak patrzę na fotki dziewczyn w pieknych kieszonkach, albo plecaczku z koszulką

Uprawnienia umieszczania postów