Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 59 z 59

Wątek: Chusty a duże biusty :)

Chustonoszka Awatar haszi
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja jestem ciekawa jak nam motanie z przodu pójdzie.
    Do tej pory nosiłam tylko w plecaczkach, zwykle z tybetanem bom w ciąży. Mam 65 J.
    Teraz już nie noszę ale niedługo zacznę znowu. :] Mama nadzieje, że moje balony ie będą jednak przeszkadzać.
    Też się nie doczekam powrotu do mojego normalnego nie-ciążowego 65 H
    neverendingstory na Kanałowej poniżej kościoła fary możesz znaleźć szerszą rozmiarówkę w Rzeszówku. Spróbuj-może coś dobierzesz.
    Pysiu 11.2003
    Tymi 07.2008
    Tosia 28.08.2010

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Tak się przyjrzałam dzisiaj uważniej mojej córce w 2x i mam wrażenie, że przez biust (a raczej należałoby napisać: dwa balony z mlekiem) źle się układają nóżki. Przy następnej okazji zrobię zdjęcie i poddam ocenie Może mam tylko takie wrażenie?

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez haszi Zobacz posta
    neverendingstory na Kanałowej poniżej kościoła fary możesz znaleźć szerszą rozmiarówkę w Rzeszówku. Spróbuj-może coś dobierzesz.
    dzięki ci, dobra kobieto! przejdę się kiedyś. Na razie uało mi się zakupić cosik w KRK. Problem w tym, że to co jest dobre na mnie rano, już po południu jest za małe - moje piersi zmieniają sobie rozmiar w zależności od czasu jaki upłynął od ostatniego karmienia
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie

A ja myslalam ze moja miseczka D jest spora
    (Zwlaszcza na wieczor i rano, kiedy sporo mleka sie zbierze, wtedy i E jest )

Przynajmniej dziecko ma miekkie poduchy ( Nosze w kieszonce, ucze sie wiazania na plecach, ale narazie mizernie mi to idzie)

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chustonoszka Awatar haszi
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

neverending cóż nie ma rady. Ja wolałam nosić ciut za duży niż cisnący ale przyznam, że często po prostu przebierałam staniczki.
    Jak się je przerobi na karmniki to dość szybka operacja.
    Ehh znowu mnie to czeka. ja chce takie jak w liceum!!!
    W Fullmarkecie na górze mają też chyba Milene i w pasażu leclerca coś jest.
    Pysiu 11.2003
    Tymi 07.2008
    Tosia 28.08.2010

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Miałam założyć watek, ale dogrzebałam się do tego.
    Mam kryzys chustowy przez te moje "balony" W 2x jeszcze nie możemy się nosić, kangurek nam nie idzie, w kieszonce wyglądam jakby mi coś bokiem miało wypaść
    Zostaje kółkowa, na krótkie wyjścia - wtedy jeden cycek zasłonięty ogonem, drugi tez jakoś tam się chowa. Ale nosimy się z przodu - ciężko uzyskać symetrię, więc to na prawdę tylko w ostateczności.
    Jedyne co jako tako wygląda to marsupi, no ale to tez nie na długie noszenie

Wygadałam się

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Przyłaczam się do klubu

Mi nie jest niewygodnie w kieszonce, a mam co do biustonosza włożyć, ale problem mam taki, że czasem chcialabym dzieciowi kolanka wyżej podciagnąć, ale nie da rady bo to miejsce zajmuje splaszczony biust w rozmiarze J. Ale że niestetycznie to wygląda - ehh - przyzwyczailam się, albo rozgnieciony na klatce piersiowej jak gruby nalesnik albo wyłazi bokiem już nie wiem co lepsze

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

No mi tez w miarę wygodnie w kieszonce, ale jednak ciężko malucha dobrze ułozyć.
    Bardzej przeszkadza mi to wystawanie po bokach.

A jak patrzę na fotki dziewczyn w pieknych kieszonkach, albo plecaczku z koszulką

Chustomanka Awatar diu
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Solidaryzuję się z Wami
    Noszę polski rozmiar 70I.
    W kieszonce w elastyku nosiłam, ale mi główka dziecia od biustu odstawała. Bokami wyłaził biust i nie mogłam na siebie patrzeć z profilu, ale jakoś dawałam radę, dopóki mały ni epodrósl i nie kupiłam tkanej.
    Daję radę w 2X, ale i tak główka nie jest idealnie przybliżona do mojego ciała. Bokami trochę wystaje, ale nie rzuca się tak w oczy, jak przy elastyku. Ech, taki urok
    Plecak tybetański wydaje mi się dobrym rozwiązaniem, ale nie stosuję, bo nie umiem dobrze wiązać
    Noszę w mt na plecach i jest ok. Ale jak zobaczyłam swoje zdjęcie, z pasami po bokach i pasem zawiązanym pod biustem, to stwierdziłam, że nic innego oprócz cycków na nim nie widać.

Chustofanka Awatar Mirtucha
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

WIta się mamuśka cycata kolejna!!!
    Mi w kieszonce cyc nie przeszkadzał ale wyglądał koszmarnie,w 2x jest lepiej ,dużo lepiej, a na plecach to już wogóle,jest tylko takie wykończenie plecaczka które ścimbala cyce i wyglądają komicznie po prostu
    Fajnie wiedzieć,że inne mamuśki starają się ujarzmić swoje wdzięki
    Zu 2006,Ba 2010,O 2012,Ru 2014

Chustonoszka Awatar traschka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

ja jakoś w ogóle nie pomyślałam o biuście w trakcie wiązania Nosimy się w kieszonce i przy moim 75G nie czuję strasznego dyskomfortu, ale ciekawe co będzie jak mała urośnie. Póki co mieści się gdzieś pomiędzy

Chustofanka

Domyślnie

Witam w klubie biuściastych...
    Mi biust a do tego pociążowy brzuch przeszkadza w wiązaniu.
    Na 2X jeszcze za wcześnie, ale pomału na chwilę sie motamy, co bym nauczyła się dociągać. W użyciu póki co kieszonka (kangura nie daję rady opanować ) i wydaje mi się, że małego nosze ciut za wysoko, ale niżej sie nie da, bo to biust a to brzuch i maluch nijak nie chce sie przykleic i ułożyc jak trzeba...
    Mam nadzieje, że 2 x będzie lepiej nam służyło...
    Dobrochna 19.06.2008 i Jeremi 07.03.2012
    w wolnych chwilach siedzę między włóczką a szydełkiem

Chusteryczka Awatar wildhoney
    Miejscowość
    Land of Mordor

Domyślnie

Heh, ja w zeszłym roku to nawet jedną noszącą mamę [miała pięknego chyba turkusowego pasiaka, zbliżona biuściasto do mnie ;-P nb ciekawa jestem, czy tu jest? byłaś z maluszkiem w chuście i z dwu-trzylatkiem, osiedle Krowodrza Górka], czy się dziecko przez ten biust nie udusi
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

przyłączam się do biuściastego klubu. Ja winię swój biust za problemy w dociąganiu plecaka z koszulką. Też macie z tym problemy czy przyczyn szukać gdzieś indziej?
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

hihihih jaki wątek odżył

tylko i tylko i tylko kangur u nas teraz

marjen - polecam prosty i ew. chustką związać przód przy szyi tak delikatnie żeby nie 'zbijał' biustu a żeby lekko przytrzymał
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

ja przy sporym biuście lubię tybetana do plecaka prostego
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoholiczka Awatar ślimaczuś
    Miejscowość
    Radom / Warszawa

Domyślnie

Oooo to taki wątek był Ja przy swoim biuście niexle się meczę muszę chyba się wreszcie do noszenia na plecach przekonać bo jakoś samej to mam pietra
    Jaśnie Pan małżonek 25.07.2009 r., Angelika 09.11.2009 r. (*)

Umiesz liczyć licz na siebie

Chustofanka Awatar Wiewi00ra
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

85I, bezwózkowa, od urodzenia w kieszonce. Miałam na początku problem z tym, że Młodej twarz wpada pomiędzy i bałam się, że ją uduszę kiedyś. Poradziłam sobie w ten sposób, że motałam ją nieco wyżej.

Dodatkowo,kiedy Ora była jeszcze dość krótka, to jak zawisła mi na biuście podczas motania, to cały materiał spod pupy wyłaził. Ale jak nabrałam wprawy to i to nie było problemem, kwestia zwrócenia uwagi.

Na wygodę nie narzekałyśmy. Wygląd był znośny, choć może po prostu nie jestem wymagająca Teraz już się nosimy na plecach i też jest ok.
    Drogę wyznacza się idąc.

http://chabazie.blogspot.com/

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cynthia Zobacz posta
    hihihih jaki wątek odżył
    wiem, że stary wątek odkopałam , ale wertuje forum na wszystkie strony, żeby zobaczyc co moge jeszcze poprawić w wiązaniu no i padło na ten biuściasty - zobaczyłam, że tu biust (70 H/I) też może utrudniać...

Kurcze klocka juz mam (3 m i 8,5kg) i chyba dośc szybko na plecy zdałoby się wrzucić... ale przeraża mnie to, że najgorsze na widoku będzie a tak kieszonka i maluch zakrywa to co trzeba, plecy mam nawet niezłe (tzn. nie wisi wałek tłuszczu na wałku skóry jak z przodu)
    Dobrochna 19.06.2008 i Jeremi 07.03.2012
    w wolnych chwilach siedzę między włóczką a szydełkiem

Uprawnienia umieszczania postów