ja tez sie pisze na testy.![]()
Ja testuję od ok. tygodnia, ale nie wiem, czy to jest wersja ostateczna, bo miało się coś jeszcze pozmieniać. Jutro dopytam.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Podbijam watek, bo wlasnie sie rozgladam za pieluchami (jestem bardzo bardzo poczatkujaca-dziecie jeszcze sie nie wyklulo) i dlatego jestem ciekawa waszych opini, na ktorych bede bazowala przy zakupie pieluchWiec piszcie prosze jakie one sa!
Arta, a Ty jesteś teraz w Polsce?
Jeśli tak, to może wybierzesz się do Gniezna w sobotę?
Organizuję otwarte spotkanie (między innymi o chustach będzie) i przyjedzie LennyLamb ze swoją ofertą - będą pokazywać między innymi pieluchy. Będzie można pomacać, dopytać.
Szczegóły na temat spotkania w dziale Warsztaty/Spotkania
Zapraszam
gingerr - dzieki za zaproszenie!!!niestety wrocilam miesiac temu do Wloch i do wrzesnia pewnie sie w Polsce nie pojawie
A to pech! Posta o pieluszkach Lenny lamba doczytalam juz po moim wyjezdzie. Ale moze nastepnym razem: generalnie kiedy sie znow pojawie mam zamiar nadrobic wszystkie chustowe i pieluszkowe spotkania
![]()
Ja jestem własnie po testach, co prawda miały do mnie trafić mikrofibra i welur ale narazie dotarła tylko mikrofibra.
Jak paskowka utworzy nowy watek z recenzjami pzeniosę ją.
Moje spostrzeżenia: miły pull, bardzo miły, niesprawiający wrażenia sztuczności a przy tym delikatny.
Mikropolar faktycznie utrzymuje suchość przy pupie nawet gdy wkładki pływają, mi jako nowy wytrzymaywała jeden porządny sik z kompletem wkładek.
Chętnie bym nabyła same wkładki bawełniane, jedyne co mnie zmartwiło to to, że można je prać tylko w 30 stopniach, ja prałam w 40 nic im się nie stało.
A teraz co na mnie dobrego wrażenia nie sprawiło: pierwsze co to bardzo mała dziura do wkładania wkładek w kieszonke, co sprawia, że trudno sie to robi, po drugie kieszonka jest bardzo szeroka w kroku, niemalże jak stare wonderos a przy tym za krótkia w związku z czym pieluszka układa się brzydko bardzo odznaczają się wkładki i pupa kwadratowa. Rzepy niestety też nie zrobiły na mnie wrażenia, za wąskie i jak zapięłam małej to odstawały rogi, a propo rzepów brakuje zaślepek do prania.
Podsumowując: jak na nową dość chłonna, miła w dotyku ale brzydko się układa, rzepy za słabe oraz nieproporcjonalne jak dla mnie długość kieszonki do szerokości.
Dziekuje za możliwość testowania.
zapomniałam dodać: gumki nie odciskałay się i testerem była 16 mies dziewczynka![]()
Ostatnio edytowane przez Guest ; 10-07-2010 o 21:17