Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
nie zgodze sie
chuste samorobke kupi osoba co o chustach slyszala, ale nikt nie doradzil ktora firmowa wybrac, wiec kupuje na allegro najtansza z takim nastawieniem jak kupuije sie tanie wisiadla- przyda sie to fajnie, nie przyda to najwyzej strace niewiele.
Nastepnie w takiej samorobce ciezko sie nosi- tyle ze tlumacza to sobie ze jest ciezko bo dziecko jest ciezkie a nie chusta zla.
hm ja sie spotkalam z przypadkiem gdzie osobie doradził ktos, co i jak, jaka dobra chusta itd, a mimo to ta osoba zdecydowała sie na tańszą, bo kto to widział dawac za kawałek szmaty 200 zł, doradzono tej osobie tezuzywane chusty (bo tąńsze - wiadomo), ale nie dała się przekonać. no i jest przekonana, ze to płącenie za markę,a ci co uważają, ze tylko markowe trzeba kupowac, to chustoświry i tyle. chyba jeszcze nie nosi, bo dopiero czeka na poród, wiec zdania na temat noszenia w praktyce w tym czymś chyba jeszcze nie ma.
Ostatnio edytowane przez agaja ; 28-04-2010 o 08:08
można kupić nie najdroższa z drugiej trzeciej lub dalszej ręki
ja jak zaczynalam chustowanie to też rozglądałam się za samorobkami i wisiadłami
ale trafiłam TU i jest jak jest
a co do peruki pani to ja myslę że to tak żeby ktoś jej na ulicy nie poznał
i jeszcze jeden OT jak ona ma tą lalę związaną![]()
Te zdjęcia są straszne.
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Bardzo mi przykro, że aż naraziłam na szwank zmysły estetyczne miłej pani
1. to, z całą pewnością, jest lalka
2. jakoś dziwnie się czuję na myśl, że mam się uśmiechać do lalki... ale może powinnam, skoro tak uważacie
Będzie mi niezmiernie miło, jeśli zechcecie doradzić, co w tych zdjęciach należałoby zmienić.
W sprawie chust wyjaśniłam kilka spraw w wątku (link poniżej) o mojej firmie. Wyjaśniłam również, dlaczego to jest takie tanie
http://www.chusty.info/forum/showthr...84625&posted=1
W razie pytań zapraszam na pm![]()
Almelle - uśmiechaj się zatem do robiącego zdjęcie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
szczerze mówiąc to jestem załamana, bo taki klient zobaczy, ze na dłuższą metę nie można w tym nosić i będzie zrażony do chust, a ja bym tego nawet chustą nie nazwała!
ps. co za koszmarne wiązania+pani w peruce?
a mnie się najbardziej podobają te "angielskie" nazwy - takie ..... hmmm "kreatywne" - niezmienne od miesięcy, czyli to nie literówki (o ja naiwna) tylko celowe słowotwórstwo![]()