i znów motylki pozytywnie mnie zaskoczyły - spędziłam dziś z matyldą w 2x najpierw godzinę tańcząc w dzikich podskokach, potem drugą, bo bestia spała i bałam się ją obudzić - a dziewczę waży 12 kg i rzadko ją już noszę z przodu...a tu - nic
nie poluzowały się podczas podrygów
nic nie piło
nawet śpiący klocek jakoś specjalnie mi nie ciążył
to moja jedyna czysto bawełniana chusta, a komfort noszenia porównywalny z wełenkami np. aare czy mossem
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Po dlugiej walce z sama soba i ja dalam sie przekonac motylom.Jestem zaskoczona pozytywnie!Chusta zwarta,dosc gruba i swietnie utkane motyle.Faktycznie sprawiaja wrazenie wypuklosci i trojwymiarowosci,kolor dyskusyjny ale spodziewalam sie bardziej majtkowego,ten niebieski moge przezyc.Zdjec w akcji na razie niet.Tylko takie o
![]()
zdjecia jak zwykle cudne, izo. pieknie sie prezentuja te motyle, polaczenie tych kolorow jest baaaardzo ciekawe - full vintage jak dla mnie. piekna chusta. o dziecku nie wspomne![]()
Podpisuję się. Ostatnio noszę tylko w nich. I usypiam Antosinka w nich. U nas są niezastąpione - moje już są pięknie złamane - mięciuchne jak flanelka, a noszą że hej!
Olu ardzo się cieszę że Ci sie podobają. Ja czekam na inny kolor i (oby!!!) jakiś dodatek. Bo wzór baaaardzo mi sie podoba.
Moje łobuziaki super chłopaki to: Iga (2009) i Milek (2007)
ślicznie wyszły te motylki w słońcu... boszszsz i ja niedługo będę je motać![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Piękne są!
Normalnie aż mnie chęć wzięła nabycCudnie Wam
![]()
Agut a mogę poprosić o fotkę drugiej strony
Piękne te motyle są. Zaczynam żałować, ze 5 nie wziełam![]()