Nata - dzieje sie u Was! Nowa , chusta , nowy pies. Uwazam, ze te motyle Didkowe są bardzo ciekawą chustą - a one na tych skrzydełkach to mają fiolet? czy to złudzenie?
A! Stefcia przesliczna jest! Pzrekaz jej, choc pewnie o tym wie![]()
Nata - dzieje sie u Was! Nowa , chusta , nowy pies. Uwazam, ze te motyle Didkowe są bardzo ciekawą chustą - a one na tych skrzydełkach to mają fiolet? czy to złudzenie?
A! Stefcia przesliczna jest! Pzrekaz jej, choc pewnie o tym wie![]()
Nato, ładnie Wam w tym kolorze.![]()
ach a ja powzdycham lalika do elips klee-blau - jak ja tęsknię za moimi i żałuje że je sprzedałam![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Ostatnio edytowane przez dioneja ; 05-03-2010 o 21:06
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
zamotałam dziś motyle po praniu i
toż to kawał szmaty jest!
zbiła się niesamowicie po praniu i jest świetna
niech mi tylko zrobią jedwabne motyle natur to nic więcej do szczęscie nie będzie mi potrzebne
Aś, Julek '08 i Alik '11
ja tam widzę fiolet w tych skrzydełkach
no no, tak dobrze o nich piszecie dziewczyny...
zdecydowanie didkowe podobają mi się bardziej niż natkowe (zwłaszcza, że natkowe nie podobają mi się wcale![]()
)
mają w sobie taki fajny urok, wyglądają jak kolorowe tablice w atlasie entomologicznym![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Kurcze, coraz bardziej mam ochotę na tę chustę... Moooże kiedyś. A czy też tak macie, że często jak pojawiają się nowości Didka, to sobie myślicie bleeee, fuj i takie tam, a potem - szczególnie gdy pojawią się foty w akcji to wpadacie w zachwyt, a przynajmniej zmieniacie zdanie i chusta zaczyna się Wam podobać?
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Mnie się te motyle coraz bardziej podobają. Takie wyraziste są. Tylko dlaczego takie kolory...
Założę się, że część osób nie odebrało zamówionych motyli. U nas jest to samo, niestety.![]()
ta chusta jest GENIALNA!!! to z całą pewnością produkcja najlepszej jakości od czasów pawi (pomijam pięćdziesiątki z lnem bo te wszystkie akurat byly git)
jestem pod OGROMNYM WAŻENIEM- a to rzadkość w moim przypadku skrajnie przechustowanym![]()
Natalio, bez zbędnego wazeliniarstwa, uważam że Wasze motyle są bezsprzecznie ładniejsze - widziałam 2 rodzaje Waszych i didkowe.
Didkowe mnie kompletnie nie przekonały, aczkolwiek w realu zdecydowanie lepiej się prezentują niż w necie.
Na temat nośności nie powiem niczego - moja ocena dotyczyła tylko strony wizualnej.
a myślam że unikata wychoduję a oni dotkali
ehhh :/
Aś, Julek '08 i Alik '11
motylki zamówione przez moją chuścioszkę przyfrunęły...nie jestem zachwycona odcieniem błękitu, wolę rudą stronę, ale skoro Matylda sama chce do chusty w "odylki", to pozostaje mi się tylko pogodzić z jej wyborem
a resztą jestem zachwycona - same motyle - cudne...a chusta wiąże się sama i nosi fantastycznie...pewnie się skuszę na inne wersje kolorystyczne, o ile będą![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012