Kocham moją Savannę! Za kolory - cieplutkie brązy, beże, pomarańcze... Za nośność, za miękkość, za łatwą motalność
Kocham ją i już.
A kiedyś pasiaki mi się nie podobałyAle zmądrzałam
![]()
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
Jaśnie PaniMasz tę cudną fioletową Grecję. Piekna i cudownie nosi. Szybko pozalowałam jej sprzedazy kiedyś. No i Toskania ze swoimi kolorami. świetne!
zdecydowanie jestem NATI-fanką
Zaczynałyśmy od Fal Dunaju (popłynęły w świat), została nam Kalahari stara (mniej żółta), ciemnozielona Grecja, czerwony bambus Diament, fioletowe miasteczko z wełną, grafitowy Japan z kaszmirem i przestępuję z nogi na nogę czekając na maila w sprawie motylków![]()
Dziewczyny, ja jeszcze nie mam żadnej Nati, ale się przymierzamPodoba mi się kilka (naście) ale zacząć muszę od jednej i stąd moje pytania:
czy Japan z wełną gryzie? Jaki w % ma dodatek wełny? Naczytałam się o Grecjach z wełną, że noszą wyśmienicie, czy Japonię można do nich porównać??
Czy wełna ponosi większego klocka niż bawełna?
I jeszcze bardzo podobają mi się motylki - ale jeszcze nigdy nie miałam lnu. Czy 25% lnu w składzie to dużo czy mało jeśli chodzi o nośność chusty? Moja Julka szyyybko rośnie, więc muszę myśleć przyszłościowo![]()
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Wełniane Nati są z wełną merynosową - chyba najmniej gryzącą, mnie nie gryzie wcale. I wolę wełnianą domieszkę niż lnianą, ale jest wiele zwolenniczek lnu dla ciężarków.
25% lnu to niezbyt wiele, legendarnie noszące Didymosy miały 50% lnu (ale nie nosiłam, to nie wiem, czy to idealna wersja).
A w ramach fanklubu - aktualnie mam Nati Sawannę, Japan kaszmirowy, Miasteczko z wełną, bambus diamentowy, Perełkę stylową, Grecję bawełnianą i krótką Amazonię. O matko!!!
Julka 2001, Zosia 2007
herbal2,mnie wełniany Japan kąsał(ale zdecydowanie mniej niż Didkowe wełny),a po praniu już prawie go nie odczuwałam.
Natomiast wełniany pasiak nic,a nic nie gryzie![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
ja mam Japan z welna i nic nie gryzie, a jestem z tych ktora najmniejsza ilosc wełny w ubraniach gryzie niemiłosiernie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
witam
czy moglybyscie polecic mi cos natimoja coreczka wazy 6,400, ale chcialabym chuste ktora posluzy mi nawet do 3 lat mojej corci
Podoba mi sie bardzo grecja i ta wezme na 100% , ale chce jeszce jakas, podoba mi sie dioament z bambusem i japonia z lnem
ktora bedzie dobra dla 3 latka?
a dlaczego bambus odpada?
Mam pożyczoną Perle z bambusem i nosi super
Dziewczyny polecały ją na ciężarki właśnie.
Ale wygląda na to że i tak kupie Japan z lnem bo nikt nie chce perły sprzedać a nowych nie ma
Mama Kubusiai Basi
a bo wyżej mowa o bambusie o splocie diamentowym - Ty masz perełkę, a to zuuuupełnie inna inszość![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
tak właśnie myśle ze niedługo jakieś nowości nati nas czekają bo sie druga edycja konkursu kończy
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
to chyba te konkursowy wzór o tym mówisz?http://www.natibaby.pl/sklep/?p=p_13...=chusta-motyle
jak dla mnie to słabo widoczne te motyle -szkoda ze nie turkus na brązie jeśli już musiało być na brązie
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013