Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 1234567891012 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

No to i ja się dopiszę. Zaczęłam od Kalahari i wymieniłam ją na diamentowego piaskowego bambusa. Teraz tęsknię za Kalahari, ale bambusa kocham miłością odwzajemnioną. Cudny, miękki, wygodny, lekki, przewiewny... Idealny na lato.
    No i właśnie perłę lawendową sobie zamówiłam, bo się powstrzymać nie mogłam. A że ma więcej bambusa, to i pewnie mnie zachwyci i ujmie od razu. W planach coś na chłody jesienno-zimowe, może wełenka...
    Nati rulez!
    Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    http://kulinarneperwersje.blogspot.com
    W Poznaniu też nosimy

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Jako posiadaczka czterech chust nati chyba jestem poniekad Natifilką
    mam turkusowy bambus, fioletowy bawelniany zakard, Marsylie i Toskanie.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Dopisuje się do klubu Natalię podziwiam i trzymam kciuki za dalsze sukcesy i kolejne piekne chusty
    W moim stosiku są pasiaczki przede wszystkim - ontario i bardziej zielona toskania (potraktowan zieloną farbką), kólkowe sunset i amazonia. IMO pasiaczki są idealne - piekne kolory, świetna nosność i niezniszczalność jeśli o żakardy chodzi to czekam na deseń który chwyci mnie za serce
    kasia, mama trójki ('99, '01, '07)

Chustoholiczka

Domyślnie

ja nie mam zadnej Nati...
    ale podziwiam i kibicuje i czesto wchodze do sklepu zeby poogladac, bo oko ciesza
    kiedys sobie sprawie

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Ja od Nati zaczynałam Chciałabym mieć kilka, ale to dopiero przy kolejnym potomku
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

przyjmiecie i mnie do fanklubu Nati?jestem dumną posiadaczką (jak na razie jednej)Nati Sunset,z którą to darzymy się ogromnym uczuciem.
    Jak dla mnie jest to najbardziej energetyzujący mix kolorów i to przeważyło w podjęciu decyzji.
    Nati nosi się dobrze,łatwo dociąga i co ja się będę rozpisywać po prostu jest cudna.
    A teraz jakiś nowy pasiaczek mi się zamarzył...
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustomanka Awatar dioneja

Domyślnie

watek bez fot jest niewazny

to bylam ja, kolejna natifanka, posiadaczka 3 chust ze stajni NATI
    ANIA
    chuściane dzieci:
    Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08

Chustoguru Awatar lynette
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Moja pierwsza chusta, stara Laguna. Już jej nie mam, nosi innego chuściocha. Nowych już nie kupię, bo młody mi powoli wyrasta z chustowania, ale serce mi rośnie widząc jak nasza rodzima firma pięknie się rozwija. Brawo, Natalio!
    Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007

elbazetka
    Guest

Domyślnie

Ja tez nie mialam jeszcze nati az wstyd przyznac.Teraz diamentowy bambusik grzecznie czeka u Lindy na farowanie,a mnie baardzo podobaja sie te turkusowe lny.Ma juz ktos?Jak sie nosi?Fotki bardzo chetnie bym zobaczyla!

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Więc tak dziś był pierwszy spacer w bambusiku i co musze napisać: Natalia czapki z głów . Rewelacyjna, cieniutka, miękka super się wiąże i dociąga poprostu było rewelacyjnie zwłaszcza na lato i nie boje się napisać że lepiej mi się w niej nosiło niż w moim indio hibiscus. Dodaje zdjęcia pierwsza niech będzie Ale nie patrzcie na wiązanie bo to już po powrocie było i mała już wyłaziła a do tego stanowczo nie chciała pozować do zdjęć

Aaaa i kolorki świetne choć ta inna nitka w obszyciu hmmm chyba wolałabym taką samą jak chusta ale to nieważny szczegół

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

przepiekny kolor chusty...
    ahhh gdyby moje pieniadze chcialy sie rozmnozyc....
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Obecnie na stanie nie mam żadnej Nati ale miałam pasiaki i króciutko bambusa i uważam, że to cudowne chusty. Ciekawa strasznie jestem nowości, może kiedyś jeszcze w nich ponoszę
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chustonówka

Dopisuje się kolejna szczęśliwa posiadaczka Nati. Mam standardową Nati w kolorze capri - przepiękne błękity, morski niebieski... coś co lubię i w czym czuję się dobrze.

Na razie to jedna jedyna moja chusta, ale gdyby tak fundusze pozwoliły sprawiłabym sobie jeszcze jakąś Natkę .

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zirca Zobacz posta
    ktoś już kiedyś wieszczył, że rozwój Nati zwiastuje upadek hegemonii didka dopisuje sie do natifilek-mam marsylię, a chciałabym-bambus turkusowy i zielony, perłę style, lnianą morską, żakard jasnozielony i ciemnofioletowy, elastyka foxtrot....
    Ja też mam Nati zakupioną niecałe dwa lata temu i mimo, że już się w niej nie nosimy, nie oddam. A wszystkie nowości chętnie bym wypróbowała. Szczególnie perły mnie ciekawią

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja mam bardzo okazyjnie kupioną nati sunset. Że tanio to jej początkowo nie szanowałam - służyła głównie jako domowy kulig (córka na chuście, ja w roli konika). Dopóki się w nią nie zamotałysmy... Cóż - teraz z czystym sumieniem dołączam do Waszego szanownego grona.

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ja tez jestem zagorzała Nati fanka.
    mam ja od niedawna bo jaies 2 tyg. i to moja pierwsza chusta.

ma super kolorki i ja uwielbiamy - mamy Nati Sunset
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustofanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Też się przyłączam. Mam jak na razie tylko jedną chustę -Nati savanna, bardzo ją lubię i życia sobie bez niej nie wyobrażam I marzy mi się ciągle amazonia -tylko funduszy na razie troszkę brak.
    Aa, no i uwielbiam uśmiech Maciusia, kiedy widzi swoją ukochaną chustę
    Jasinek 2.05.2006
    Borsuczek Maciuś 15.03.2009

Chustonoszka

Domyślnie

Też się dołączam do grona chustnatifanek. Mam Perłę, którą uwielbiam. Super nosi dużych i małych. A dziś doszłam do wniosku, że wiąże się prawie tak łatwo jak elastyk. To chyba przez ten lekki poślizg materiału. Na pewno łatwiej rozkłada się poły niż w Hoppku.

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja się szykuję na nati ocean, tylko nie wiem cy brać czerwień czy turkus

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

turkus turkus...chociaż...do ciebie chyba mi bardziej czerwien pasuje
    weź obie, potem jedną sprzedasz, alebo i nie.

eeehhhh...cudnie się mota ta perla, wiecie, konopie to przy niej wysiadają. chyba pójdą na stragan

Uprawnienia umieszczania postów