Brzydkie są ... Nati baby ładnieszje dużo, no i z lnem![]()
Brzydkie są ... Nati baby ładnieszje dużo, no i z lnem![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Inaczej wyobrażałam sobie te walentynkowe motyle.
Mnie się podoba i wzorek i koloryJakbym miała kasę to kupiłabym i poszyła z nich poszewki na poduszki bo az się proszą kolorystycznie do pokoju Zuzi
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kolory nawet, ale za bardzo realistyczne...szkoda, że ich nie uprościli
ufff ciesze sie, ze mi sie nie podobaja i sie nie spodobaja, bo sie troche obawialam, ze bedą takie, ze mi sie ich zachce, a wtedy skad kase brac.....
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
eeeej laski, wcale nie są takie brzydkie... mi się podobają, i myślę, że na lato będą idealne
a swoją drogą, jestem pewna, że za jakiś czas, część zmieni o motylkach zdanie![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Nie podobają mi się.
Może to dlatego, ze ciagle mam przed oczami chustę w malowane motylki.
IMO niebrzydkie, ale bardziej mi pasują te motylki na zasłonki - nawet do naszej sypialni by pasowałycałe szczęście że ich nie chcę, uffffff.....
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Piękne, tylko didek może zrobić motyle, które nie są słodkie
Szkoda że tylko baumwolle
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
ładne)
One nie są nieładne, one sa OKROPNENienawidzę połączenia niebieskiego i ???beżowego? I takie mało subtelne. W porównaniu z motylkami Nati to porażka!
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pewnie jak wszystkie ostatnie limity.
ladne.
ja lubie motyle
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Ja uwielbiam motyle i te mi się bardzo podobają, jedynie to o czym wcześniej pisałam mnie przed zakupem powstrzymuje, ale nie wiem czy pokusy nie wezmą góry![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Ania z Tulikowa ; 11-02-2010 o 23:09 Powód: uściślenie może niezbyt fortunnie użytego przeze mnie słowa "patriotyzm" ;)