a pawie wszak tez sama bawełna............
mnie sie tam podobają takie mdłe, letnie kolory..........co do samych ćmówto z millefiori mi sie kojarzą
a pawie wszak tez sama bawełna............
mnie sie tam podobają takie mdłe, letnie kolory..........co do samych ćmówto z millefiori mi sie kojarzą
bleh
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Brzydkie są ... Nati baby ładnieszje dużo, no i z lnem![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Inaczej wyobrażałam sobie te walentynkowe motyle.
Mnie się podoba i wzorek i koloryJakbym miała kasę to kupiłabym i poszyła z nich poszewki na poduszki bo az się proszą kolorystycznie do pokoju Zuzi
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kolory nawet, ale za bardzo realistyczne...szkoda, że ich nie uprościli
ufff ciesze sie, ze mi sie nie podobaja i sie nie spodobaja, bo sie troche obawialam, ze bedą takie, ze mi sie ich zachce, a wtedy skad kase brac.....
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
eeeej laski, wcale nie są takie brzydkie... mi się podobają, i myślę, że na lato będą idealne
a swoją drogą, jestem pewna, że za jakiś czas, część zmieni o motylkach zdanie![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
dla mnie wzorek tez fajny,retro,ale kolory.....coz sie moglam spodziewac...niebieskiego, i jest....
dużo bardziej podobają mi się motyle Nati i kolor do bani
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
wzór mi się podoba, wg mnie świetnie odwzorowali motyle
ale kolor bleee(niebieski...)
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
a ja nie moge znaleźć tych motyli didkowych na ich strocne szukam i szukam a ciekawa też jestem..
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Nie ma już ich, to była seria limitowana.
Chociaz lubię i niebieski i brąz i motyle, to te nie przemawiają do mnie![]()
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl