Mamru gdzie ci się udało kupić Lusię
Mamru gdzie ci się udało kupić Lusię
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
ja widziałam i na all i w empiku, np tu jest dostępna http://www.ambelucja.pl/Lusia-i-przy...eczorek/12268/
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
No to teraz moje najnowsze łupy
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Lucyl świetne łowy! Gdzie znalazłaś Muminki??
Tez zamowilam Lusie i Niedzwiedzia polarnego
Dzwonilam do Ambelucji, bo cos namieszalam z zamowieniem, a Pan od razu- fajne ksiazki
Pogawedzilam chwilę z Panem sympatyczny gosc![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
No nie. Lucy gdzie znalazłaś opowieść o Czwartym Mędrcu?
Kurczę, nie pamiętam, ostatnio dość dużo zamawiałam z różnych miejsc, ale chyba na allegro.
Ale bonito też czasami przedłuża i to żadna nowość natomiast max 1-2 dni a nie tydzień czy dłużej.
Jeśli trwa to dłużej aniżeli 2 dni to informują że danej pozycji nie ma bo skończył się u nich nakład czy nie mogą sprowadzić. Nawet jeśli za kilka dni będą mieli daną pozycję na stanie to i tak pozycja która aktualnie jest niedostępna będzie anulowana, a reszta zamówienia zostanie dostarczona. Nie przetrzymują nic długo.
Jeśli zamówiłaś w punkcie to pozycje które są już na miejscu są do odbioru i możesz odebrać (robiłam tak niejednokrotnie i dziewczyny którym zamawiałam ze swojego konta też tak miały i robiły).
Bo to jest tak, że wysyłają info o mozliwości odbioru dopiero jak całe zamówienie masz skompletowane. Ale to, że czegoś nie ma nie oznacza że nie ma pozostałych pozycji. Pozostałe tytułu są w punkcie.
Na swoim koncie widzisz które pozycje są już skompletowane a które nie. Tam gdzie nie masz ikony klepsydry oznacza, że jest już w punkcie.
Bo zapewne brakuje jednej może dwóch pozycji w twoim zamówienie (jestem pewna, że nie wszystkich pozycji).
Także pozostałe pozycje na 100% masz do odbioru. Dodatkowo w okresie przedświątecznym bonito - punkty odbioru pracują 7 dni w tygodniu.
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 08-12-2016 o 21:35
Ale to masz jeden dwa dni jeśli taka informacja.
Też zamawiałam grę i książkę i przyszła dzień później niż miała ale info od nich dostałam i nie musiałam się dobijać i denerwować
Tak jest w okresach promocyjnych i świątecznych to żadna nowość. A i punkty przepełnione, że nie możesz zamówić tam gdzie chcesz i czekasz aż się zwolni trochę miejsca (czyli ludzie odbiorą swoje zamówienia a mają na to czas 14 dni więc jeśłi nie odbiorą od razu to nie ma miejsca na nowe).
Natomiast jak dla mnie nie ma co porównywać z innymi gdzie nawet na maila ci nie odpowiedzą i czekasz tydzień albo dłużej
Zresztą jak ci coś w jakimś punkcie nie pasuje to nawet w komentarzu na FB możesz napisać i od razu to sprawdzą.
edit. od zeszłego tygodnia zamawiam niemal codziennie i tylko ta gra przyszła z opóźnieniem.
Zobaczymy czy to co dziś zamówiłam będzie na jutro czy będzie opóźnienie. Bo ma być na jutro.
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 08-12-2016 o 21:54
ale obsuwy zdarzają się na bonito i to nie tylko w okresach przedświątecznych ale nie trwają długo max 1-2 dni.
Nie za bardzo nadal jednak rozumiem co ma to do nieprzeczytane.pl które mają obsuwy, nie odpowiadają na wiadomości, nie można się dodzwonić, nie wiadomo co jest z przesyłką, podają że wysłali a nie wysłali (oczywiście piszę teraz to co przeczytałam tutaj na forum odnośnie nieprzeczytane.pl bo sama tam nie zamawiałam a nie sądzę aby ktoś pisał nieprawdę opisując swoją sytuację) i cytowania mnie odnośnie tego co napisałam w związku z ceną i wiernością do bonito.pl?
Bo jak dla mnie to zupełnie dwie inne sytuacje.
No chyba, że chciałaś napisać że masz opóźnienie na bonito i zostałaś o tym poinformowana to rozumiem, ale po co cytat?
edit: z tego co mi wiadomo osoby z Krakowa to maja często przesyłki nawet tego samego dnia co zamówią więc tutaj to już w ogóle ekspres w dostawie i jakimkolwiek kontakcie
Ja wczoraj zamowilam cos w jednej ksiegarni, a dzisiaj juz bylo w Ruchu.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter