Piekne
A Julek i Julka kupilas w komplecie?
Piekne
A Julek i Julka kupilas w komplecie?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
piękne zakupy![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
A gdzie go zdobyłaś?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
No dokładnie, wszystko jest kwestią ceny, Julki często widywałam, jak jeszcze sxukalam. Ale my to często szukamy okazji, prawda?Ja mam swój limit cenowy i go nie przekraczam. Zakładam, że kiedyś trafię na odpowiednią dla mnie cenę. Jestem cierpliwa.
Ja to jestem ciekawa, która sprzatnela kilka dni temu z olx komplet Adasia i słonia za 30złJakby co, to ja ciągle szukam T. 4
Ostatnio edytowane przez kaisa ; 09-12-2016 o 10:13
J.2014 i E.2016
Julków szukam już długo i to tylko 5 tomu i niestety ale pojedynczego nie spotkałam już przynajmniej od początku roku.
Pierwsze trzy tomy jako całość tak, pojedyncze 1-3 też są często ale 5 nie znalazłam od miesięcy.
Natomiast te 5 części które niedawno widziałam miało normalną cenę jak na Julki
Ja kupowałam moje po 1-2 tomy, więc da sie. Tylko ze mi się nie spieszylo zupełnie.
J.2014 i E.2016
Paprotka super zamówienie i cieszę się, że przyszło. Mam nadzieję, że już spokojniejsza jesteś i wszystko się poukładało.
Gwiazdor będzie bogaty w książki.
Bo masz dziecko 4 lata młodsze i nie wypożyczasz co jakiś czas z biblioteki (czytaj co 2 miesiące i na 2 miesiące)
Nie chodzi o to czy się śpieszy czy nie tylko o czas jaki szukam i tego, że niedługo będzie rok jak szukam.
A w przyszłym roku może będą nowe Julki bo są prowadzone rozmowy w sprawie licencji czy koncesji (nie pamiętam co trzeba kupić aby móc drukować w PL) nie.
Rozmowy prowadzi nie tylko HokusPokus z tego co wiem.
Tylko, że jeśli HokusPokus tego nie dostanie to zapewne będzie pod inną nazwą bo Julek i Julka był wymyślony przez HokusPoku bo oryginał to Jaś i Janeczka jeśli dobrze pamiętam.
Również chętnie bym skorzystała z zakupu wspólnego i podziału.
martamwmw moje zamówienie z bonito z dnia wczorajszego już odebrane więc już niedługo i ty będziesz miała swoje. Ale tak sobie pomyślałam że jeśli tej pozycji już nie ma u nich to może jest problem z dostępnością? Zamawiałam u nich kiedyś 3 razy Miłość (był moment że dostępna później niedostępna i znowu i znowu) i 3 razy wydłużano dostarczenie a na kolejny dzień informacja że jednak nie ma. Raz nawet w tej sprawie do mnie dzwonili a dwa razu wysłali wiadomość.
Właśnie wróze że nie ma mojej książki, bo dalej nie wysłali... Będę bardzo zła, bo zamawiałam serie książek z różnych źródeł, gdzie taniej i zostało to nieszczęsne zamówienie z bonito i zostanę bez jednej części serii. Zła będę, bo w innym miejscu było też dostępne, skąd zamówienie już mam w domu i będę płacić ponownie za wysyłkę. Mam nadzieję, że nie, ale to najczarniejszy scenariusz, a ją seriowo muszę książki mieć i nie wytrzymam bez brakującej.
I się stało.... wrrr bonito nie ma na stanie. Anulowałam całość, zamawiam gdzie indziej. Zła, zła, zła jestem.
No właśnie wbonito tak jest że jak nie ma na stanie to max po 2 dniach już resztę mssz.
Miłość już mam ale jak zamawiałam to były braki i kto pierwszy ten lepszy. Za czwartym razem zamówiłam i się udało a teraz znowu dostępne w sporych ilościach.
A cóż takiego zamawiałaś że musiałaś w różnych miejscach?
Nie znalazłam Wielkiej księgi przygód Muminków już nigdzie, więc zakupiłam pojedynczo. Brakuje jednej części, ale może gdzieś kiedyś uda mi się dokupić.
J. zwariował jak je zobaczył, musiałam przeczytać mu wszystkie tomy dwa razy pod rząd. Chciał trzeci, ale już nie dałam rady :/
Podobają mi się bardzo, zarówno pod względem graficznym jak i tekstowym, tekst jest fajnie napisany, płynnie i lekko się to czyta.
Ostatnio edytowane przez kaisa ; 10-12-2016 o 15:08
J.2014 i E.2016