Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: chustowo, deszczowo, spacerowo...

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Spaceruję z konieczności, bo codziennie, niezależnie od pogody, musze odbierać starszą z przedszkola (a mamy 2 km w jedną stronę i brak komunikacji miejskiej). Wózek z folią wzięłam raz, młody dostał pod tą folią takiej histerii, że nie zrobiłam tego nigdy więcej.
    Mam więc parasol i osłonkę Infantową.

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Też bardzo lubimy spacery w taką pogodę jak wczoraj Zwłaszcza starszak, uwielbia kałuże )

Własnie jestem na etapie poszukiwania jakiegoś fajnego, płaszcza przeciwdeszczowego.
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    Spaceruję z konieczności, bo codziennie, niezależnie od pogody, musze odbierać starszą z przedszkola (a mamy 2 km w jedną stronę i brak komunikacji miejskiej). Wózek z folią wzięłam raz, młody dostał pod tą folią takiej histerii, że nie zrobiłam tego nigdy więcej.
    Mam więc parasol i osłonkę Infantową.
    Budziku, sprawdza sie ta oslonka? widzialam na allegro i cena jest dosc zachecajaca...
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Tak, o ile nie ma porywistego wiatru, bo osłonka ma tylko zaczepy na górze i na dole, przy wietrze wzdyma się jak żagiel i nic jej nie trzyma po bokach. I kaptura nie da się nijak zatrzymać na głowie dziecka, przydałaby się jakaś gumka ze ściągaczem. Ale to specjalnie nie przeszkadza, bo przecież i tak idziemy pod parasolem.

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

w Irlandii prawie zawsze pada, więc siłą rzeczy z tym że ja jestem przeciwnikiem parasoli i gorącym zwolennikiem częstego kontaktu z naturą, więc sobie mokniemy uwielbiam krople deszczu na nosku swojego synka
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Chustomanka

Domyślnie

tez spacerujemy w deszcz starszy chlapie sie z rozkosza w kaluzach a mlodszy w chuscie podziwia swiat spod parasola

Uprawnienia umieszczania postów