autorka pisze, że "licho wykonana" moim zdaniem nie odbiega od innych kartonówek tego typu czy książeczki z okienkami
http://www.srokao.pl/2013/08/rycerskie-kartonowki.html
autorka pisze, że "licho wykonana" moim zdaniem nie odbiega od innych kartonówek tego typu czy książeczki z okienkami
http://www.srokao.pl/2013/08/rycerskie-kartonowki.html
Miał ktoś w rękach, warto?
![]()
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
13 piętrowy domek mamy - 8 latek już się nie może doczekać tej następnej! Szalona, zwariowana i trochę zakręcona historia.
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 02-02-2016 o 21:49
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
książeczka ma 5 kart - licząc kartę tytułową i ostatnią.
W środku otwierają się dwie karty. Czyli mamy 4 jajeczka
-dinozaur
- kurczaczek
-ptaszek
- pisanka z niespodzianką w środku
edit cena ksiązeczki to 2,24, aczkolwiek na książeczce widnieje cena 9,99
Ciekawa kartonwka dla maluszka.
Super dla zabaw montessori dla starszych dzieci
jeszcze raz dziękuję![]()
K mama Kulki i Kropki
na zakupy książkowe zapraszamy![]()
http://www.chusty.info/forum/showthr...85-7-lutego%29
synek lato 2008synek wiosna 2011
sa i nasze
![]()
i troche angielskich. juz sie zgubilam co i kiedy wklejalam, wiec sie moga powtorzyc. to raczej dawniejsze zakupy sa...
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Moj cien zaczelismy kiedys - bo z Pl mi sie udalo przywiezc - ale jakos nie chwycil. on taki poetycki jest tekstowo i ilustracyjnie cudowny. musze sprobowac jeszcze raz, mnie sie tam podobalo... 52 tygodnie kupilam, bo ogladnelam na zywo i wiedzialam, ze to jest to. glownie dla W - on lubi takie powtarzalne ksiazki - na kazdej rozkladowce ten sam kawalek galezi drzewa i rozne ptaki - inny na kazdy jeden tydzien. na dole numerek tygodnia, z tylu mozna sprawdzic co to za ptak byl. plus w tle zmieniajace sie pory roku. bardzo proste graficznie, wiecej mozna poogladac na 1X365.
Florke zaczniemy pewnie dzis (chyba, ze mlodziez kaze zaczac od poczatku wszystkie) - troche podczytalam - fajna. UWAGA SPOJLER!! kolega Florki Chomik lezy w szpitalu po operacji i nie mozna go odwiedzac - stad pomysl na pisanie maili. ladnie wydana - imo lepiej niz w Literaturze - plocienny brzeg, porzadny, matowy papier (tak, wiem - mam papierowego swira
). pierwsze wrazenie na duuzy plus
a wiecej jak poczytamy!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Alfabet zwierząt mnie zaciekawił napiszesz coś o nim?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
ksiazka ma podtytul Fraszki-igraszki. krotkie wierszyki o zwierzetach na kazda litere alfabetu - nawet cma jest (przepraszam, nie mam polskich liter) takie zabawne dosc, krotsze , dluzsze, nieoczywiste - na 'u' sa ukwialy na ten przyklad. chlopaki mieli radoche ze zgadywania jakie zwierze bedzie nastepne. do tego ilustracje do skonczenia - czarne zarysy zwierzat, ktore mozna dokonczyc - autorzy pisza 'im bardziej sczytane, pomazane i ozdobione beda te ksiazeczki, tym wieksza dla nas radosc'. to akurat troche kontrowersyjne - ja akurat ucze od malego, ze po ksiazkach sie nie bazgrze. ale przy coraz wiekszym wysypie ksiazek typu 'przeczytaj i pokoloruj z Kicia Kocia' to chyba zaczyna byc nieuniknione. my chyba zostaniemy przy takich czarno-bialych, nieskonczonych, mnie sie tam bardzo podobaja. a przyznac musze, ze to ksiazka nieznana i nieplanowana - zobaczylam w ksiegarni i mi sie spodobala (stad wniosek - trzeba czesciej latac do Pl...)
ppierwsze trzy tomy; potem Bajka ja przejela i zrobila nowe wydanie calosci.
Zwrotki dla Dorotki fajne? Jeśli tak, koniecznie muszę kupić mojej Dorotce.![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017