Swbarbara bo już tylko używane na allegro lub olx kupisz.
Swbarbara bo już tylko używane na allegro lub olx kupisz.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Eyja ale też droga!!!! Kurka kurka a moja przepadła. ....buuu
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ma ktoś matemoto? I jak? Od jakiego wieku?
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ale fajna czy nie bardzo?![]()
Rok w lesie znów dostępny
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
W nieprzeczytane i arosie np.![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
Wczoraj rano dodali do koszyka w nieprzeczytane.pl, to kliknęłam. A o 15 napisali,że jednak nie mają :/
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
Uuu
Jak dobrze że ja jednak zdążyłam. Dostałam maila ze paczka wysłana.
Zobacz w arosie i na all
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
Jak weszłam teraz na nieprzeczytane to dostępna, 1,52zl drożej, niż wczorajale jest:/ chyba do nich zadzwonię, jak Młody uśnie :/
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
Ja to nawet nie mowie za ile kupiłam w nieprzeczytane.pl rok w lesie chwilepo premierze... oj zauważyli ze im to schodzi ładnie nawet z wyższą cena
A w ogóle - chciałam wrócić do HP ilustrowanego bo ktoś pisał że rozczarowany. Widzialam w niedziele oryginal. Ja byłam nie rozczarowana a oczarowana - książka jest przepiękna! Jeszxze sobie poogladalam oryginalne szkice ilustracji bo wiszą u nas w seven stories - rewelacja! Nie mogę się doczekać następnych, zdecydowanie mój klimat![]()
Dziewczyny, już pisałam w odpowiednim wątku: dodruk roku w lesie będzie dostępny 7 grudnia, info z wydawnictwa.
J.2014 i E.2016
Ilustracje do HP wydały mi się strasznie "filmowe". Tzn mało mają magii sprzed filmu a dużo niemal wprost z kadrów (np. Hagrid). Najbardziej podobały mi się sceny ogólne: Ulicaq Pokątna, dworzec itd. Najmniej ludzie (właśnie z powodu podobieństwa do aktorów).
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Zachwyciła mnie książka Animalium (wyd.Dwie Siostry), bo jest taka inna. Jestem mocno zmęczona już tą szarpaną, postmodernistyczną kreską w stylu Mizielińskich...
Szukam inspiracji prezentowych dla córki, niespełna 3-latki, bardzo dobrze rozwiniętej językowo. Zakochana jest szczególnie w historiach, z którymi się identyfikuje, czyli np. Lotta, Basia, Zuzia, ale też wszelkie księżniczki (mniej lub bardziej disneyowskie).
Ale także szukam książek przyszłościowych, właśnie w stylu Animalium, do których będzie można wielokrotnie wracać.
![]()
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
No właśnie mnie animalium baaaardzo rozczarowało. Ciesze się ze nie kupiłam ostatecznie w pl. Ale to zdecydowanie kwestia gustu po prostu![]()