Pokaż wyniki od 1 do 20 z 86

Wątek: Tots Bots, Easy Fit, aio

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Żadnego żywca Jak w dzień przewijamy się co sik, to jakbym mu mogła pozwolić 12h spać na mokrym bambusie? Kładziemy kocyk ikeowy wycięty na szerokość i wysokość pieluszki, nawet ciut z zapasem, bo w kroczku to pielucha potrafi być tak mokra, że wyciskać można nad ranem Także, żeby pachwinki też w mokrym nie leżały, bo i po co? Ale naprawdę mój to sika nie tak aby aby...chyba dlatego że u nas kupka to jest 1x na 3 dni.
    Mam też wkładki sucha pielucha pupeko, obszyte i metką...ale szczerze, ten kocyk to daje naprawdę uczucie suchości....jeszcze całego nie zużyłam tnąc na te wkładki, a kosztował mnie tyle co 2 wkładeczki pupeko...
    Toopy & Binoo

mamru
    Guest

Domyślnie

Gaja jaka śliczna ta nowa tb, bardzo mi się podoba że jest ciut węższa.

Chustoholiczka

Domyślnie

jeszcze jakby nowa tb miała nizej pas z napkami i napy, to byłaby jeszcze leposza. niestety, rzepy wcinają się w brzuszek kiedy dziecko siedzi.

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziś już tylko zdjęcia, a wieczorem dziś szerszy opis

TB v4 binky bez dopinanej wkładki w ciągu dnia. Na 13,5 mc-niaku ok. 12 kg

i z dodatkową wkładką

i w środku
    bambus 50% i bawełna 50% (taka frota)

i miękka mikrofibra (trochę jakby minky)

Toopy & Binoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    Żadnego żywca Jak w dzień przewijamy się co sik, to jakbym mu mogła pozwolić 12h spać na mokrym bambusie? Kładziemy kocyk ikeowy wycięty na szerokość i wysokość pieluszki, nawet ciut z zapasem, bo w kroczku to pielucha potrafi być tak mokra, że wyciskać można nad ranem Także, żeby pachwinki też w mokrym nie leżały, bo i po co? Ale naprawdę mój to sika nie tak aby aby...chyba dlatego że u nas kupka to jest 1x na 3 dni.
    Mam też wkładki sucha pielucha pupeko, obszyte i metką...ale szczerze, ten kocyk to daje naprawdę uczucie suchości....jeszcze całego nie zużyłam tnąc na te wkładki, a kosztował mnie tyle co 2 wkładeczki pupeko...
    Gaju dasz radę jakiś link posłać co to za kocyk z ikei?jeśli to daje radę u Was na noc to też bym spróbowała

Uprawnienia umieszczania postów