Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 42

Wątek: Witam po latach!

Chustoholiczka Awatar murmle

Domyślnie

Witaj, trzymam kciuki!!!
    Fistaszek jest z nami od lutego 2011

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Trzymamy mocno kciuki ! Witamy

mamru
    Guest

Domyślnie

witaj
    i ufam, że już wkrótce chuścioszek zawita do Waszego domu

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

witaj dołączam się do ciepłych mysli i serdecznych zyczeń, odzywaj się często!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

witaj, ja też trzymam kciuki
    "Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill

Chustomanka Awatar lindgren
    Miejscowość
    z Poznania

Domyślnie

o, takiego powitania to tu jeszcze nie było! ale fajnie!
    i też życzę szybkiego TEGO telefonu u znajomych ostatnio zadzwonił bardzo szybko, niecały miesiąc po ukończeniu kursu. więc ćwicz wiązania, ćwicz
    ale, nawiązując do tego, co pisała annya o bliźniakach, dodam, że znam też parę, która zadeklarowala w OA że chcieliby dziewczynkę w wieku do 1 roku. w związku z tym zadzwoniono do nich z propozycją przyjęcia dwóch chłopców, 5 i 6 lat... bardzo fajne chłopaki, właśnie mija 6 lat jak z nimi są
    stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014

Chustonówka Awatar elianka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

O jejku, jak Was dużo przyszło mnie witać! To szalenie miłe <3
    Ja mam dopiero 30 lat więc OA dobiera nam zdecydowanie malucha. Ale mieliśmy w grupie starsze pary, które czekają właśnie na starszaki U nas drugi będzie starszak, na razie pożądam pieluch, ząbkowania i nocnego wstawania (ciekawe kiedy odszczekam). A przede wszystkim - NOSZENIA

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Jeszcze chciałabym dodać, że mam w tym postanowieniu noszenia silne wsparcie obu babć i pani psycholog z OA, która nam zasady AP na kursie niemal łopatą do głowy wbijała

A dodatkowo - ojciec mojego męża sam był noszony w dzieciństwie i mamy jego hackę/hyckę w której był noszony <3 Jest kwadratowa 1,5 metra na półtora i nikt nie pamięta jak była wiązana

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elianka Zobacz posta

skombinuję sobie jakąś gabarytową lalkę i z Wasza pomocą przystąpię do nauki wiązań.

O.
    Mam nadzieję, że będę mogła się tu zagnieździć w oczekiwaniu na maluszka i już razem z nim.
    a ja życzę Ci, żebyś nie zdążyła zgłębić tych tematów i żeby lalka nie była Ci potrzebna... bo będziesz już miała 'prawdziwy wsad'...

A dodatkowo - ojciec mojego męża sam był noszony w dzieciństwie i mamy jego hackę/hyckę w której był noszony <3 Jest kwadratowa 1,5 metra na półtora i nikt nie pamięta jak była wiązana
    a poczytując forum dowiesz się też jak można nosić w szaliku, ręczniku, kocu i... torbie...

również kciuczę i ściskam....
    Ostatnio edytowane przez sag8 ; 13-06-2014 o 08:30
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013

Domyślnie

hej
    to trafiliście na wspaniałą psycholog! Trzymam kciuki za Was i Wasze przyszłe maleństwo/a

Chustoholiczka Awatar okoani
    Miejscowość
    lubelskie

Domyślnie

Jeszcze chciałabym dodać, że mam w tym postanowieniu noszenia silne wsparcie obu babć i pani psycholog z OA, która nam zasady AP na kursie niemal łopatą do głowy wbijała
    Piękne podstawy! A zdjęcie tej chusty, w której noszony był mąż pewnie bardzo zainteresuje sporo forumek Może któraś będzie wiedziała jak się wiąże?

Oczywiście witam i również mocno trzymam kciuki za TEN telefon.
    wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)

Chustoguru Awatar gosia2809
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

witaj na forum i również dołączam moje kciuki

Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

Chusteryczka Awatar Leoni
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

U nas drugi będzie starszak, na razie pożądam pieluch, ząbkowania i nocnego wstawania (ciekawe kiedy odszczekam). A przede wszystkim - NOSZENIA

życzę ci z całego serca radości nawet czasem przez łzy z pieluch, ząbkowania.....
    i super że masz takie wsparcie w noszeniu....ja mam takie w moim M. i mamie, na przekór wszystkim znajomym.... i to nie maluch przyzwyczaja się do noszenia a mama..ja się uzależniłam

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Z rozmów ze starszymi paniami z mojej okolicy - hackę/hadźkę składało się na pół w trójkąt i nosiło na ukos coś jak pouch teraz, raczej z przodu i raczej w pozycji kołyskowej, już raczkujących dzieciaków raczej nie noszono i ponoć wygodne to nie było...

Pokaż foty tej hacki koniecznie
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

To nie mąż był noszony, tylko jego tata

Moja hacka wygląda tak. Jest trochę brudna, bo prosto ze strychu Teściowa ma ją wyprać i zacerować, bo ma jedno rozdarcie.

To chyba coś w ten deseń:

Nie zamierzam się w niej plątać, bo jest dla mnie za mała - ja jestem duża baba Natkę sobie kupiłam 5,20

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Kilka razy już próbowałam rozszyfrować ten sposób noszenia, jeśli wiesz jak - rzuć info, please! Bo z wierzchu trochę widać ale nie wiem jak hacka idzie pod spodem
    To nie mąż był noszony, tylko jego tata

Moja hacka wygląda tak. Jest trochę brudna, bo prosto ze strychu Teściowa ma ją wyprać i zacerować, bo ma jedno rozdarcie.

To chyba coś w ten deseń:

Nie zamierzam się w niej plątać, bo jest dla mnie za mała - ja jestem duża baba Natkę sobie kupiłam 5,20
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

No właśnie nikt nie wie jak, bo ta babcia co nosiła to już nie żyje
    A teściowa pamięta jak sąsiadka nosiła w takiej szmacie swoje wnuki na plecach, ale sąsiadka umarła jeszcze w PRLu...

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Kurcze moja teściówka też była tak noszona i też nie pamięta jak to sie robiło...
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

gratuluję i życzę żebyś szybko mogła natkę wypróbować
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chusteryczka Awatar majetta
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cieszę się bardzo, że chuścioszek jest już w drodze. Mocno zaciskam kciuki za TEN telefon! <3

Ps. ja też się czaję na pierwszą nati
    L. 12.2014, Przecinek 06.2017

Uprawnienia umieszczania postów