Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

Już się dogadałam i też mam zamiar kupić tę kurtkę. Rzeczywiści Twigowa babeczka bardzo miła. Mam kłopot z rozmiarem, bo po raz pierwszy w historii (no dobra w każdym razie pierwszy od baardzo dawna) wg tabeli pasuje mi rozmiar S. Nima daj znać gdy kurtka przyjdzie! Jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje!
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Domyślnie

Nie będzie kurtki liliputi, mają wyczerpany nakład i dopiero pod koniec grudnia będzie można składać zamówienie na kolejne. Zimno już jest, kurtki nie mam, żadna inna mi się nie podoba
    Szkoła Noszenia ClauWi®
    Doradca Noszenia ClauWi® (kurs podstawowy)
    Warszawa/Bełchatów

Chustomanka Awatar Nima
    Miejscowość
    częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paulina Zobacz posta
    Kto ogarnia stronę yamamy? Muszę się.rozejrzeć za czymś do noszenia na plecach, nie ogarne jednak zamówienia
    _agata89 zamawiała ostatnio,może ona będzie miałą chwilkę,żeby pomóc,bo z tego co pamiętam to jej też pomagałą znajoma z Ukrainy.

Cytat Zamieszczone przez giovanka Zobacz posta
    Już się dogadałam i też mam zamiar kupić tę kurtkę. Rzeczywiści Twigowa babeczka bardzo miła. Mam kłopot z rozmiarem, bo po raz pierwszy w historii (no dobra w każdym razie pierwszy od baardzo dawna) wg tabeli pasuje mi rozmiar S. Nima daj znać gdy kurtka przyjdzie! Jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje!
    No to super! Mnie Pani wczoraj wieczorem napisała maila,że kurtka na czwartek będzie gotowa A ,że poprosiłam o wysyłkę kurierem to jest duża szansa,że w piątek będzie
    Już przebieram nóżkami hehe. Wkleje fotki napewno I doszyją mi kapturek dla dzieckaco do rozmiaru to mnie szyją na wymiar,także tym bardziej jestem ciekawa
    Może napsz do tej Pani,podaj swoje wymiary i zapytaj czy ta S będzie dobra , bo nie chcesz pozniej odsyłać
    Ostatnio edytowane przez Nima ; 26-11-2013 o 18:05 Powód: przekręciłam nick
    Żona i Mąż - 01.10.2011 = Nina - 04.01.2013

Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę

Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nima Zobacz posta
    Agata_89 zamawiała ostatnio,może ona będzie miałą chwilkę,żeby pomóc,bo z tego co pamiętam to jej też pomagałą znajoma z Ukrainy.

No to super! Mnie Pani wczoraj wieczorem napisała maila,że kurtka na czwartek będzie gotowa A ,że poprosiłam o wysyłkę kurierem to jest duża szansa,że w piątek będzie
    Już przebieram nóżkami hehe. Wkleje fotki napewno I doszyją mi kapturek dla dzieckaco do rozmiaru to mnie szyją na wymiar,także tym bardziej jestem ciekawa
    Może napsz do tej Pani,podaj swoje wymiary i zapytaj czy ta S będzie dobra , bo nie chcesz pozniej odsyłać
    Wow, to ekspresowo! Już wiem, że wezmę M-kę, zeby jeszcze pod spód ze spokojem zmiescic sweter/polar :-D Teraz mam zagwozdke z kolorem! Nima jaki Ty wybrałaś? z niecierpliwoscią czekam na Twoją kurtkę

Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Chustomanka Awatar Nima
    Miejscowość
    częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giovanka Zobacz posta
    Wow, to ekspresowo! Już wiem, że wezmę M-kę, zeby jeszcze pod spód ze spokojem zmiescic sweter/polar :-D Teraz mam zagwozdke z kolorem! Nima jaki Ty wybrałaś? z niecierpliwoscią czekam na Twoją kurtkę

Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
    No ja wzięłam czarną , bo dalej wierzę,że czarny wyszczupla i też poprosiłam ciut większą,żeby móc się grubiej ubrać pod spód Jak mi Pani powiedziała,że szycie zajmie jakieś 2 dni to już się nawet nie zastanawiałam nad zakupem ale wzięłam tez dla Niny taką polarkową komino-czape w kolorze czerwonym ( są na zdjeciach polarów,fajnie wygląda jak jest w tym samym kolorze,no ale nie chciałam jej czarnej brać, bo akurat jej do niczego by nie pasowało to obie przebieramy nózkami hehe. Bardzo sie napaliłam,chyba nawet za bardzo... mam nadzieję,że będzie wszystko git
    Żona i Mąż - 01.10.2011 = Nina - 04.01.2013

Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę

Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość

Uprawnienia umieszczania postów