Cytat Zamieszczone przez *LOLA* Zobacz posta
Ja używam zwykłych mikrofibrowych wkładów od kieszonek kupionych na allegro,czasem bambusowych na spacerki takich popielatych z zewnątrz obszytych polarem(bo nim polar przesika to trochę minie).
Czasem posiłkuję się tetrą zwykłą też na allegro kupowaną albo w Pepco.Ostatnio nawet ręczniki z Pepco dają radę.
Chinki to właśnie te często najtańsze kieszonki kupowane najczęściej na allegro i produkowane w chinach na pewno nie dorastają do pięt kieszonkom BG to są pancerniki ja kupiłam używane sądząc po stanie rzepów dość intensywnie,ale przecieku u nas nie było żadnego a sama mam je od roku i używam głównie na spacery i ewentualnie na noc jak syn buntuje się przeciwko formowance
Na twoim miejscu zainwestowałabym w coś chłonniejszego niż chińskie wkłady, nawet ręczniczki bambusowe sa bardziej chłonne od tamtych mikrofibrowych a nie są grubsze. Mojej córci też wszystko przeciekało jak używałam chinek z dwoma wkładami mikrofibrowymi, zainwestowałam w chłonniejsze wkłady i problem się skończył można się zniechęcić jak wszystko przecieka. Z tego co mogę polecić to właśnie ręczniki bambusowe, wkłady bumgenius mikrofibrowe (do upolowania na bazarku ) wkłady applecheeks, fuzzi bunz i muśliny ecopi (też wkładałam do kieszonek są super).