Hej, z moim uparciem na niesłuchanie dobrych rad to chodziło coś innego a nie o o noszenie w MT
Cały czas sie zastanawiam czy jest gotowy na mt, ale też mam wątpliwości - dlatego go nie jeszcze nie noszę na siłę, tylko przymierzam. W między czasie szukam kółkowej tak jak radziła Basinda więc się nie uparłam - tylko krowa zdania nie zmienia
A gdzie widziałam że można nosić ? jak tylko znajdę to wkleję linki ale z czasem kiepsko przy małym dzieciu, więc jak tylko go mam to wolę poczytać mega długi wątek "pieluchowanie noworodka" i posiedzieć na bazarku . Ale widziałam na you tube, na stronach producentów, na zdjeciach dziewczyn z tego forum i tak jak pisze Basinda- skoro wzorujemy się na Kobietach z Afryki itd... to czemu nie? może to wszystko z podałam to nie jest autorytet, może źle myślę ale staram się nie zwariować
Autorytety każą wprowadzać nowe jedzenie po 5 m-cu , ja wprowadziłam juz po 3 a dziecię zadowolone i zero alergii .

Nie zrozumcie mnie źle nie to że jestem uparta jak osioł i chcę zaszkodzić dziecku ale kieruję się też intuicją i tym że jak mnie mama wychowywała to nie było tego wszystkiego - fotelików czy inaczej żywiono, a ja jestem okazem zdrowia.