Mi dla jednego stykło 32 pieluchy, więc dla bliźniąt postawiła bym x2. Ale ja miałam kieszonki,taniej wyjdzie np otulacz z tetrą, i tetry szybciej wyschną niż wkłady z bambusa czy mikrofibry.
Pranie raz w tygodniu jest mało możliwy. Przy bliźniakach to już w ogóle. Ja przy synku robię pranie raz na dwa dni jak mam pełną pralkę,ale w sumie mam mały bęben.
Z tego co wiem,to PUL nie powinno się suszyć w takiej suszarce,ale opinie były chyba podzielone, wpisz sobie suszarka bębnowa w szukaju i Ci wyświetli wszystkoByło już o tym tutaj,ale nie pamiętam jakie wnioski końcowe były.
Używane jak najbardziej! Ja większość mam tutaj z bazarku, świetne zadbane pieluchyMożna też poszperać na allegro czy gumtree.
Z Ikei: na wkłady masz ręczniczki po 1zł. > http://polki.pl/dom_gadzety_galeria....r_03_page_no=6 po prostu składasz go na pół, nie trzeba przeszywaćA z kocyków z Ikei robi się świetne otulacze, ale to już coś innego. I wtedy trzeba powycinać i trochę poszyć
Odsyłam do działu Radosna Twórczość, tam forumowiczki wszystko świetnie opisały.
A w ogóle jaki rodzaj pieluch wielo Cię interesuje?