Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mi Eden doleciał i się popłaczę chyba zaraz, bo to jedyna chusta z ostatniej kolekcji, którą chciałam mieć, a mi się NIE PODOBA. Kolor jest zupełnie nie taki. Jeszcze lewa strona daje radę, ale prawa już nijak.
Źle mi z tym.
Nie wiem właśnie. Bo pewnie nikt nie kupi tego edena głupiego.
Tak sobie myślę, czy by się go nie dało farbnąć jakoś sensownie. Skoro to jedwab... Lubię ten wzór, jedwab mi pasuje, tylko ten kolor taki niedorobiony sraczkowaty.
Nie wiem czego chcecie od tego biednego edena![]()
Fakt, najfajniejszy w zestawie IMO to jest umbra, a potem orchid, ale ten tutaj ma swoj urok, jest taki troche strojny nawetjak nie chusta. Znajomy Nigeryjczyk powiedzial, ze chetnie uszylby sobie z tego szatke
Mnie sie podoba bardzo, nie zawiodl mnie. No ale nazwa copper beech mi sporo powiedziala, jaki to bedzie odcien, czyli taki rdzawy czerwony, brudniejszy![]()
Do mnie teżAsh przepiękny, NV śliczne (szkoda, że wylosowałam tylko 5-tkę, wolałabym 6
)
Edennie wiem o co chodzi - w sumie jest ładny, kolor fajny (ciemny - to co, mam ciemniejsze i smutniejsze (np. pawie konopne, czy Braid Obsidian) jest elegancki, upragniony a niestety za serce mnie nie chwycił
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012