"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
kurcze, mam wiadukt i pana Toma, ale F uwielbia... mam tez Nawet nie wiesz... ktorego nie lubi zaden, mowicie, ze bialy kruk??a Muka nie wzielam, bo mi sie nie podobal, glupia ja
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
a czy znacie Jak wielki jest milion? i druga Jak wysoko jest niebo?warto kupić?
synek lato 2008synek wiosna 2011
mamy mój dwulatek bardzo lubi jak wielki jest milion, kupiłam więc jak wysoko jest niebo - to słabsze moim zdaniem. I jest to książka raczej dla mniejszych dzieci.
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
dzięki dziewczynychyba się skuszę przy najbliższych zakupach
jak już tak Was dręczę pytaniami, to co polecicie dla prawie 5 latka, który prawdopodobnie będzie miał zabieg w szpitalu
może ta
ta jest ok
i jeszcze ta http://merlin.pl/Zuzia-w-szpitalu_Me.../1,642972.html
Może zuzię: http://mediarodzina.pl/prod/299/Zuzia-w-szpitalu
"Ja Ciebie wyleczę, powiedział miś" Janoscha też, chociaż tam mniej konkretnie, ale ...no to janosch, więc będzie śmiesznie![]()
dzięki dziewczyny![]()
"Ja Ciebie wyleczę, powiedział miś" jest u nas w bibliotece, więc się dzisiaj po nią udamya dwie pozostałe kupimy
Hurra!!!HURRRRRA!!!
Nowa Mama Mu będzie! Chyba 8 maja! Aż 104 strony!
I nowy Pomelo - nocny tym razem!
![]()
na Pomelo sie juz czaje, o mamie nie wiedzialm...hurra, hurra, hurra![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ale się dzieje, super![]()
Monika - mama Natalii 26.05.2008
ta Mama mi wyglada na taka podobna do Mamy na rowerze. mam nadzieje, ze te bardziej ilustrowane tez jeszcze beda - znalazlam Mame na zjezdzalni ale z cen wynika, ze to jakis bialy kruk jest(przynajmniej angielska wersja...)