różnica jest akurat zasadnicza,ale co tam
Każdy nosi jak i w czym mu jest wygodnie bo o to przecież chodzi,żeby sobie ułatwiać.
różnica jest akurat zasadnicza,ale co tam
Każdy nosi jak i w czym mu jest wygodnie bo o to przecież chodzi,żeby sobie ułatwiać.
od 18 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ja wiążę w 3,6, mąż też bez problemu kangurka z 3,6 zawiąże (tylko jak na faceta to do wielkich nie należy)
Z. 12.01.2013
Mi sie na prawie 2 latce 10kg z 3,1 udalo zawiazac-na styk było
Dzięki, tak mi się wydawało, że 3,6 powinno być OK. Nie wiem, czy Młody jest ogólnie spokojny, ale w chuście lubi być, więc "grzecznieje" prawie natychmiast, jak go chustą otulam do motania (mam nadzieję, że nie zapeszam właśnie).
Czyli teraz należy się udać na chustostragan...![]()
Moi Synowie: 09.2006, 04.2009 i 02.2013
goń gońKrotkie chusty super sie wiąże. Oprócz kangura będzie ci służyć na bioderko i plecak prosty. 4,6 sa mocno przereklamowane. Jeśli ktoś szuka 1 chusty do wszystkiego i jest przecietnych rozmiarow to ja polecam wtedy 4,2 ale najlepiej miec 1 króciznę i coś dłuższego na bardziej żrące wiązania.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Na swojej pierwszej 3,6 w końcu nauczyłam się wiązać kanguraa teraz świetnie nam się w niej plecakuje. Mimo że lubię długie ogony, to faktycznie - do kangurka 4,6 jest przereklamowana, ciężej jest ogarnąć tyle szmaty.