O rany, z kółkami. To chyba zbyt skomplikowane jak dla mnie.
O rany, z kółkami. To chyba zbyt skomplikowane jak dla mnie.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mamaslon, wyglada jak podwojne rebozo, ktore ostatnio ogladalam, tyle, ze bez kolek. To znaczy wyglada tylko, bo jednak dlugosc inna i wiecej chusty babka mota. Chodzi mi o sposob przekladania chusty w poczatkowej fazie.
https://www.youtube.com/watch?v=tf13nKI2qqk
A jakie dziecko spokojne![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
wola jest, linkuj bo ja chętnie podglądnę![]()
Fajne to wiązanie i wygląda na to, że te kółka nie powinny uwierać - chyba![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Rebozo nie trzeba wymyslac, to starozytne wiazanie meksykanskie![]()
chyba, ze jakos udoskonalila?
Ja mam tez filmik z prostym rebozo.
Mnie czworka didka wystarcza, nawet bym rzekla, ze za dlugaa wysoka jestem i mam nadwage
![]()
Apropos, zaintrygowala mnie babka, ktora sprzedaje na ebayu didka szostke, twierdzac, ze na nia za maly (napisala, ze ma 5'7 zdaje sie, czyli prawie taka wysoka jak ja). No ale ja i z czworki plecak zawiaze, taki podwojny (tak mi sie wydaje, bo nazwy nie pamietam), co prawda wiaze z przodu juz resztki ogonow, ale daje rade
chyba oftopujemy![]()
no pewnie mi bardziej chodzi o dokładnie ten rodzaj R. jaki ta babka robiła
ok
wczoraj padłam
w domu byłam o 21
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
no mi też, taka moja zieleń![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Lubię z dłuższego 3,4 - 2x z kółkiem, bardzo mi czegoś takiego brakowało - żeby oprócz zawiązania plecaka mieć opcję wygodnego noszenia z przodu. I nauczyłam się ostatnio i bardzo fajne jest:
http://www.youtube.com/watch?v=tvlUIMJfb3I
To jest bombowe. I wygląda na dość proste. Chyba potrzebuję kółka.
I dobrze widzę, że tam nie ma supła w ogóle?
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
11kg
czuję kółko, nie wrzyna się
generalnie noszę W w plecaku, ale czasem wolę mieć ją z przodu
dla mnie to takie wiązanie, a kółka mam w torbie ostatnio zawsze i korzystam, fajnie poszerzają możliwości 2-3-4
Co do Mayi - ja widzę, że ona ma urok, ale bardziej widzę, że mnie drażni ten kolor - zbyt jaskrawy, zbyt chemiczny, jakiś nie mój. Aż mi Lewis, Tiree od tej Mayi przeszedł.