Cudna ta Maja!
ano dokładnie! moim zdaniem na wiosne i lato bedzie super! chusta jest miękka, bardzo milutka. Nie czuć w niej wełny nic a nic! troche jak w pawiach junoskach, choc one są bardziej puchate i stąd wnioskowac można ze wełna, maya nie jest taka. Choć nie wiem jaka bedzie po praniu![]()
No, Maya ladna, nie przecze, ale ... Miłorząb to wiazanie jest boskie, musze kolko nabyc![]()
Dzieki!
tak, to jest 2X
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Pralas w lapkach rozumiem?
A suszenie na plasko, okej, jak to sie realnie robi w przypadku takiej dlugiej plachty materialu i malego metrazu? (Nie wspominajac dwojki maluchow, drepczacych po wszystkim w zasiegu nog?
Pranie reczne w bardzo letniej wodzie. Rozwiesilam na sznurkach, tez nie mam mozliwasci zawiesic calej dlugosci wzdluz sznurka, rozprasowuje potem tam gdzie sznurek sie odcisnal.
Marcel 3 lata
Leee, ale to juz nie jest na plasko, tylko na pionowo
Ja tak w ogole rozwieszam wszystkie moje chusciany![]()
ta maja nie przypomina wam trochę kolorkiem indio smaragd?
http://212.227.203.136/bilder/muster/situ/216.jpg
mai pewnie nawet nie obmacam a indio może i kiedyś upoluje![]()
moze troche? Ja mam smaragda (chyba?) , czworeczke, dosc intensywnie uzytkowane przez poprzedniczke, kupilam za jakies szesc dyszek (australianow), to chyba tanio
edit: wydaje mi sie, ze Maya bardziej "swieci", ze tak sie wyraze