NO i jakie są koty? Grube, mięsiste czy raczej luźno tkane i cienkie? Chociaż i tak po ptakach, bo khaki już nie ma w sklepieJak zwykle nie umiałam się zdecydować
![]()
NO i jakie są koty? Grube, mięsiste czy raczej luźno tkane i cienkie? Chociaż i tak po ptakach, bo khaki już nie ma w sklepieJak zwykle nie umiałam się zdecydować
![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
M. wczoraj zrobił tak beznadzieja fote...
zaraz postaram sie coś strzelić![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mamaslon- mnie to bardziej chodzi o wrażenia dotykowe i z noszeniaChoć zdjęćia też mile widziane
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
to fota taka, one są takie jak ostatnio
bardzo zblizone
dzis szaro buro i ciemno
wiec taki kolor miały
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
czerwona piękna!
zapraszam: versalkaa.blogspot.com
nie jestem mega ekspertem, ale do laika też mi daleko - sporo chust przeszło mi przez rece -lnyjedwabiekonopki didkowooschowonatkowe.
więc.. wielki, wielki szok. najlepsza szmata, która mnie zaspokoiła do tego stopnia, że nie jaram się preorderem oschy. więcej, nie jaram się nadchodzącym okinami.
do tego P I Ę K N Y TO S Z M A T A N !
nie no! WOW!
najlepsza do tej pory chusta, nie przesadzam.
natek miałam dziesiątki - przychodzą, odsyłam..a tę mam ochotę zjeść z miłości
więcej zdj wrzucę zaraz do "dziś noszę w" bo nie chcę tu za bardzo buźką świecić - ani moją, ani dzieci.
(http://chusty.info/forum/showthread....=1#post2238858)
Ostatnio edytowane przez jborowa ; 23-02-2013 o 21:32
to pao przy tych kotkach nie nosiło, słowo daję.
fajne te koty, fajne... miałam tu nie zaglądać, miałam tu nie zaglądaćznów mi się chce chusty nowej
![]()
nel
powiem Wam tak - są chusty fajne, są mniej fajne. ale traktowałam to jako hobby, rozrywki kury domowej, bo żeby NOSIĆ wystarczy mieć jedną
i wpadłam. z chustąjuż wiem, co to znaczy
![]()
![]()
jborowa koty są świetne, ja miałam kaszmirowe navy blue i kurse sprzedałam, to była najmiększa i najwspanialsza chusta noworodkowa ever
tylko nośność już potem słabła
koty mają coś w sobie
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Mamaslon - dzięki
Jborowa - cieszę się Twoim szczęściem
A ja jak zwykle patrzyłam, dumałam i na khaki się nie załapałamJestem taka zła na siebie, że...
![]()
Noooo cudneWłaśnie takie ecru/czarne w kolorystyce MilkyWay'a byłyby super
chociaż i khaki niczego sobie i jeśli przyjdzie mi jeszcze kiedyś nosić, to się skuszę
Koty istotnie coś mają w sobie, (srebrne) nawet bawełniane turkus/wrzos całkiem przyzwoicie nosiły 13kg.
Mnie to nawet ta szerokość odpowiadała
Filippo - przypomniało mi się, że ja się do tych Twoich kółkowych przymierzałam, chyba stałam nawet, chociaż ja nie kółkowa at all![]()
Ostatnio edytowane przez libra ; 25-02-2013 o 09:15
w okazjach cenowych są jeszcze kotki khaki, zamówiłam sobie czwóreczkę
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012