Koty różowe superszkoda że tak szybko zniknęły
![]()
Koty różowe superszkoda że tak szybko zniknęły
![]()
właśnie kurier przywiózł moje kocury![]()
rzeczywiście - 66 cm szerokości!!!!mam wrażenie, że są cieńsze od lnianych jaskółek, ale to tylko pierwsze wrażenie, zweryfikuję po praniu
natomiast troszkę rozczarował mnie kolor... na zdjęciach wyglądały na ciemną czerwień, coś nawet bardziej bordo, a to jest ten sam kolor co mają czerwone Elfy, kolor, który jest bardziej koralowy niż czerwony. Zrobiłam już zdjęcia, ale wrzucę pewnie dopiero wieczorem, bo teraz muszę lecieć.
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Koralowy? Ja myślałam, że to będzie intensywna czerwieńkurier ma być między 11 a 14, już nie mogę się doczekać
![]()
intensywna czerwień to nie jest... tu jest o Elfach, są też zdjęcia, chociaż kolor trudny do uchwycenia
Kolor sam w sobie ładny, tylko chciałam troszkę inny... no i teraz mam dwie chusty w tym samym kolorzedobrze, że chociaż skład i wzór inny
![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Matko, ale elfy są obłędne
Ok, taka czerwień mi odpowiada, nie będę marudzić![]()
No, koralowymi to też bardzo przypomina coca colę - te zestawienie, czerwony i biały, czerwony bardzo dobrze pasuje. Myślę, że udało mi się uchwycić na zdjęciu kolor "czerwonych" kotów:
Tutaj w porównaniu do "czerwonych" biedronek Oschy (i czerwonego Ektorpa z ikei)
Coś nie mam szczęścia do czerwonego... Poza tym są twarde, ciężko mi z nimi będzie, chyba jednak len nie jest dla mnie![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Właśnie je piorę, zobaczymy jak wyschną
No i na motanie muszę poczekać jeszcze przynajmniej miesiąccały czas mi się z cocacolą kojarzą jak na nie patrzę
Ale koty są całkiem sympatycznie, zakup uważam za udany![]()
ja czekam na różowe![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Nie podniosę jej nawetpoza tym i tak mnie plecy bolą, więc wolę nie dostarczać im dodatkowych atrakcji...
Jak wyschną to zrobię jej hamak, niech się bawino i łamie mi chustę
![]()
I jakie są koty? To cieńka chusta czy bardziej zwarta jak jaskółki? Kto się już nosił? Chwalić się![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
jutro Ci powiem
ale pamietam ze one fajne są![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Może ktoś się podzieli zdjęciami w akcji?bardzo ciekawa jestem jak wyglądają kotki już zamotane
![]()
fot brak
dopiero ja odbiore jutro
musialam wyjsc![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A jaki kolor masz?![]()
khaki
moze poproszę M. aby sie przeszedł
ma jutro wolne bo mloda zebiskami nas straszy
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
oo khaki, to ja bardzo chętnie poczekam na foty w akcji![]()