Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
No ale chyba będzie trzeba wpłacać 10%, a nie 100%?przecież pisali o 10% a nie o pełnej sumie.... Czy mi się wydaje?
![]()
Dodałam do koszyka i nic takiego nie zauważyłam.... No nic, trzeba czekać aż się ogarną.
Wcześniej była o tym mowa, ale nie mogę znaleźć tych postów.... Która Vanillia i dlaczego jest lepsza? Ta z lnem czy bez?
o co kamon
dlaczego pre order jest out of stoc
zaraz sie wsiekne![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Matko, Vanillia z lnem 6 kosztuje 750złmasakra jakaś....
To jak, która już zamówiła?
Mnie ta cena Vanilli odstrasza strasznie, Nebulka jedwabna też drożyzna.... Jeszcze muszę przemyśleć co kupić, bo potem odwrotu nie matzn. można się chyba wycofać, no ale te 10% przepadnie.
ceny z kosmosu!!!
kupiłam to co chciałam
ale kurde 1500 mnie to bedzie kosztować
szok![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
a mnie sie na szczescie nic nie podobagdybym musiala to waniliowe roze, ale ja nie lubie jasnych szmat (zwlaszcza za takie pieniadze
).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Haha, wiecie, że zdjęcia SNRaven to przerobione zdjęcia SNEventide?
Raven: http://www.oschaslings.com/product/detail/217
Eventide:
http://www.oschaslings.com/product/detail/54
ahhahahahah
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i