Czyli u nas 3-3.30. Niezbyt dobra pora, no ale trudno. Muszę jakoś dziecię spacyfikować na ten czas. No i na jeden komp tylko.
Czyli u nas 3-3.30. Niezbyt dobra pora, no ale trudno. Muszę jakoś dziecię spacyfikować na ten czas. No i na jeden komp tylko.
Matko, jakie to śmieszne, dostosowujemy nasze życie do polowań na chustynie wiem czy płakać czy się śmiać
![]()
na jeden komp, z karty m. bez jego wiedzy i z dwójką żwawych dzieci![]()
no nie mogę, bo do 15 może być w przedszkolu... No ale ona duża i nie będzie przeszkadzać - jeszcze zaraz muszę do banku iść pieniądze wpłacić
jborowa - wolisz afrodytę czy erosa?
buhuhuhu - o 15 wychodzę z pracyi jestem w drodze do domu - nici z waletynkowych róż
Te róże nawet mnie łamią![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
ja już podekscytowana siedzę, a to jeszcze ponad 2h![]()
wolę obie![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Że niby jakaś niespodziewajka?nie starczy mi kasy
![]()
no ja myślałam, że chodzi o godzinę rzutu na sklep.... Zresztą chyba i tak nie będę miała czasu by ogarniać co tam będzie - Eros wrap 5 do koszyka i koniecstarczy mi jeszcze na pół chusty, więc po co w ogóle mam sobie ochotę robić.... Chyba, że to ma być coś ładniejszego niż różyczki?
Nie no moim zdaniem żadnej niespodziewajki nie będzie....
O jakiej niespodziance mówicie?
Będą róże tylko z tego co napisane.I godzina wypustu podana.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
No, dziękuję za uspokojenie mnie![]()