ostra jazda była![]()
ostra jazda była![]()
tyle emocji mnie ominelo!
No to do rzeczy, jak ktos ma afrodytke 7 (ew 6) a woli inna osche to mam pare na wymiane![]()
Marcel 3 lata
Chce sie ktoś pozbyć waniliowych rozyczek ?
Moja znajoma szuka a moze nie dotrwac z noszeniem do preorderu bo jej dziecię juz mało chstowe.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Przyszła moja krótka Afrodytka i normalnie och och i ach![]()
Zdjęcia jak tylko naładuję baterie od aparatu bo z tel to nie to.
Zaraz umre z ciekawosci...
Marcel 3 lata
no i gdzie ta fota?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Jaka afera z Erosem, że niektóre egzemplarze mają pomieszane strony, znaczy metkę wszytą nie po tej, co powinna być.
Po części problem rozumiem, chociaż nie do końca. Teraz będzie się pewnie pojawiać na bazarkach Eros dobry i Eros zły
.
Nie, wiem, zobaczę jak przyjdzie.... Ale to utwierdza mnie w tym, że coraz mniej poważna z nich firma. Ta strona, która chodzi jak chce, i chusty, które mają metki z różnych stron.... Tyle kasy za nie biorą, a nie potrafią kilku rzeczy dopilnować? No proszę Was, ale co to za szanowanie klienta?
Jak zapytałam czy to, że moje biedrony mają zgrubioną nitkę obniża ich wartość to dostałam odp, że jak jestem niezadowolona to nie powinnam kupować u nich chust i tą zwrócić - nie ma to jak dbanie o klienta....Strasznie mi się ich chusty podobają, no ale podejście do różnych spraw już nie.
Ale właśnie o to chodzi,że one wcale nie są pomylone.Oscha pisała,że tak miało być bo uznali,że obie strony są piękne.IMO bez sensu afera.
A teraz obiecane zdjęcia Afrodytki i porównanie z Edenem Caprica.Przepraszam,że tak późno.
prawa strona
lewa
Afrodyta vs E.Caprica
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i