Witam,
proszę o radę, mój synek ma 5 miesięcy, dobrze trzyma główkę (od 2 miesięcy), podnosi się do siadanie, ogólnie jest sztywny i sprawny. Noszę w chuście ale nie bardzo lubię, mąż w ogóle nie chce nosić w chuście. Przymierzaliśmy tulę ergo na chwilkę (bez wkładki), mąż był zachwycony-mówi że by nosił, ja też o wiele lepiej się czułam w ergo niż w chuście.
Jeżeli kupię Tule z wkładką to będę mogła nosić 5 miesięczniaka?
Któraś z dziewczyn używała wkładki z ergo i nosiła wcześniej niż dziecko zacznie samodzielnie siedzieć?

tula-z wkładką dla niemowlaka-czy warto?
 tula-z wkładką dla niemowlaka-czy warto?

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

Zamieszczone przez Basinda
 Zamieszczone przez Basinda

przy prawidłowym zwiazaniu. Jeśli wkładasz go pod pupę to ląduje miedzy brzuchami, szczególnie przy maleństwie.
 przy prawidłowym zwiazaniu. Jeśli wkładasz go pod pupę to ląduje miedzy brzuchami, szczególnie przy maleństwie.
						 za każdym razem gdy wiązałam Gabulca czy to w kieszonkę czy w 2x to żadnego materiału pomiędzy jego a moim brzuchem nie było. Nawet jak dupcia ładnie wpadła to przecież poły czy kieszonka zawinięta nie podchodzą aż tak wysoko. rozumiem, żechodzi o to, że pomiędzy moim brzuchem a kroczem malucha materiał jest (
 za każdym razem gdy wiązałam Gabulca czy to w kieszonkę czy w 2x to żadnego materiału pomiędzy jego a moim brzuchem nie było. Nawet jak dupcia ładnie wpadła to przecież poły czy kieszonka zawinięta nie podchodzą aż tak wysoko. rozumiem, żechodzi o to, że pomiędzy moim brzuchem a kroczem malucha materiał jest (