mniejsza o większość..chodzi o to ,że to słabe dzielić konto na forum i tyle.rejestracja jest free więc nie widzę problemu,żeby założyć sobie osobne konta
mój tam nie chciał,on tylko czasem pyta czy było coś nowego,co by go interesowalo i do tego sie to ogranicza,ale prywata musi byc oszalałabym chyba ,gdyby mój miał wgląd do wszystkiego co robię.
a wyobraźcie sobie
on ją czymś zdenerwował
i ona będzie rady poszukiwać TU
i on jako on będzie pisał
a ona jako ona w jednym wątku - ale z zupełnie innej perspektywy .....
czadzik !!!!![]()
mi sie ten zapis bardzo podoba - o zabranianiu korzystania z jednego konta przez 2 osoby.
jednoczesnie nie potrafię sie osobiscie odnależć przy takiej podwójności. nie mam jasnosci do kogo piszę, a staram sie personalizować swoje wypowiedzi.
dla mnie takie konto jest trudne w kontakcie i raczej przychodzi mi do glowy ze to taki zart, jakieś niepoważne traktowanie reszty forum.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Najbardziej przekonuje mnie argument istnienia ukrytego potworum, faktycznie macie prawo do prywatności na nich zarówno kobiety jak i mężczyźni więc zmieniam hasło dostępu. I zaznaczam, że wcześniej nie miałam o nim pojęcia, ponieważ nigdzie nie jest jawnie o tym napisane. Więc uroczyście ogłaszam naszą metamorfozę z On i Ona na tylko Ona. I tak wiem, że nie wszystkie z Was będą usatysfakcjonowane tym faktem ale wszystkim dogodzić se ne da![]()
alescie popisali ludziska
kiedy ja to teraz nadrobie![]()
ja mam mieszane uczucia co do Waszej podwójnej osobowości....
czy maila też macie wspólnego? otwieracie i czytacie swoją pocztę?
co jak ktoś będzie chciał wysłać pw do Onej. ma w temacie napisać, że to do ONEJ a nie ONEGO?
nie czuję się z tym komfortowo.
poza tym podział "w ciągu dnia" czasem "wieczorem" jest złudny, bo nie będzie mi się chciało sprawdzać za każdym razem godziny zeby się zorientować kto to pisał....
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
jako ze mam dostep do MNK i Rozmowy to uwazam, ze moge sie wypowiedziec.
Po pierwsze uwazam, ze kazdy powinien miec swoje konto. Dla przejrzystosci.
Po drugie uwazam, ze skoro wiemy, ze konto jest jednak podwojne i korzysta z niego maz i zona, a zasadniczo chodzi o to, ze korzysta facet, to takie konta nie moga miec dostepu do MNK i Rozmowy. Oraz oczywiscie w druga strone do Miedzy nami Mezczyznami (bo zdaje sie takie podforum meskie tez bylo/jest).
I mysle, ze jest zasadne, zeby ujac to w Regulaminie tych podforum? (podforow?)
I watek wcale nie jest dla mnie zartem, bo jak ktoras napisala - po to powstaly takie fora, zeby dziewczyny mogly rozmawiac intymnie w swoim gronie. Nie mam ochoty poruszac pewnych tematow w meskim towarzystwie i idea podforow byla tez wlasnie taka.
Jesli bede chciala pogadac w tow. kobiet i mezczyzn to jest tez odpowiednie podforum MNP.
Ostatnio edytowane przez mamaduo ; 23-11-2012 o 12:32
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
mamaduo, choć logiczne co piszesz, to się nie zgadzam. praktyczniejszy jest zakaz podówjnych kont, niż dostosowywanie forum i regulaminów podforów do czyjegoś modelu małżeństwa![]()
Monika - mama Natalii 26.05.2008
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemyOTy mile widziane,
na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy
OT: szczęście to nie stan permanentny, a chwile ulotne, ja tam w taki stan rzeczy jaki prezentujesz uwierzyć nie umiem, no może jestem zwyrolem życiowym,
czy wy się nigdy nie kłócicie? bo co się by stało z waszym kontem po kłótni? oboje musieli byście nie korzystać czy jak?![]()
ja też jestem przeciwko dzieleniu konta z drugą osobą - myślę, że warto by taki zapis wprowadzić do regulaminu, np. w formie jakiej Hainaut zasugerowała.
OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin![]()
ba, ja wręcz specjalizuję się w zbieraniu opitolu od nowych za OTowanie - parę razy mi się oberwało, że hej. Podoba mi się niezmiernie jak ktoś wchodzi, pisze a potem zaczyna instruować przybyłych do wątku jakże to należy prowadzić dyskusję... I może i ma rację, ale jakże nieświadom jest iż jego słowa trafiają w bezbrzeżną pustkę
edit: o chryste!!! co to za gwiazdki i dlaczego mam ich tyle??? taaaa wiem, szukaj, ale nie mam czasu bo siedze w robocie - podlinkujcie, błłłagam...