ja na poczatku zbagatelizowałam odpinany kapturek i prawie bym go nie wzięła w góry, bo przecież miało być słońceale przy niesieniu na plecach i śpiącym bobasku, kapturek jest wręćz nieodzowny żeby przytrzymać opadającą główkę, bez względu na pogodę

ale przy niesieniu na plecach i śpiącym bobasku, kapturek jest wręćz nieodzowny żeby przytrzymać opadającą główkę, bez względu na pogodę
Odpowiedz z cytatem

Mikrob miał ładną białą bluzkę a sowy dobrze znoszą różne dziwne nadużycia 

Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.
Od zawsze chciałam je mieć

(ale o tym gdzieś w innych wątkach) i je sprzedają z sukcesem, co nie znaczy że są dobre dla dziecka czy pleców rodzica... Tula w takim wieku to moim zdaniem mniejsze zło - na pewno najlepiej by było, żebyś sprawiła sobie chustę i nauczyła się motać, to wcale nie jest takie trudne jak się wydaje, ale jeśli nie jesteś przekonana do chust i uważasz że Tula jest ok, noś, byle nie za długo! Nie jest to polecane w takim wieku, bo nawet we wkładce dla niemowlaka dziecko nie ma wystarczająco zaokrąglonych plecków i nie są one wystarczająco dobrze podtrzymywane, nie wiem jak żabka w tym wszystkim wygląda, ale to Ty jesteś mamą swojego dziecka i decyzja co teraz robić wiedząc o wszystkich minusach tego rozwiązania należy do Ciebie. 
. Od razu Małż zapragnął wypróbować chociaż powiem szczerze uważał to wcześniej za fanaberię
. Jak mój małżonek szanowny się o tym dowiedział dostał prawie zawału bo co najlepsze to on do tej pory potrzebuje pomocy przy zapinaniu tej klamry na plecach
Polecam, moja dziecinka też zadowolona