Witam wszystkichJestem mamą Oli i Wojtusia, między którymi jest 1,5 roku różnicy. Pierwszy raz trafiłam na forum w poszukiwaniu wskazówek odnośnie wiązania chust. Miałam bardzo ambitne plany noszenia Oli jak najdłużej się da, a niestety nawet dobrze nie zaczęłam
Pierwsze (i kolejne) próby jej wiązania skończyły się klęską a później całkowitą rezygnacją, kiedy odradzono mi chustowanie przy wzmożonym napięciu mięśniowym. Po urodzeniu Wojtka szukałam tu kogoś z Pruszcza, kto pomógłby mi nauczyć się wiązać małego, ale koniec końców sprzedałąm chustę, poczytałam tu trochę o nosidłach, przymierzyłam Wojtka do Tuli i Bondolino i zdecydowałam się kupić to drugie, nb z ogłoszenia na forum
Właśnie czekam na kuriera z przesyłką.
Zaliczyłam też po drodze nieudany zakup Bebelulu Lulu :/ Powinnam była poczytać więcej opinii przed zakupem.
Szkoda, że nie udało mi się oswoić z chustą, bo za każdym razem, kiedy widzę mamę z chuścioszkiem to buzia sama mi się uśmiecha. Zastanawiam się od niedawna (pod wpływem forum, a jakże) nad pieluchami wielorazowymi, choć mąż próbuje mi to wybić z głowy. Póki co dalej podczytuję, bo z natury jestem małomówna i wolę słuchać/czytać niż mówić/pisać, a każdy post kilka razy czytam zanim wyślę
Mimo wszystko będę starać się odzywać, bo warto. Miłego dnia i nadchodzącego weekendu

Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)
 Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

pozdrawiam
 pozdrawiam  

super, że pruszczanek coraz więcej. Ja ostatnio rzadko noszę, ale po porodzie mam zamiar to nadrobić
 super, że pruszczanek coraz więcej. Ja ostatnio rzadko noszę, ale po porodzie mam zamiar to nadrobić 

Zamieszczone przez Sunrise
 Zamieszczone przez Sunrise

S0nata jest z Pruszcza
 S0nata jest z Pruszcza  
						 zresztą nie mieszkam od urodzenia tutaj, tylko dopiero od kilku lat, więc nie znam się na wielu ulicach, słyszałam o Rotmance, ale nie wiem, gdzie ona się dokładnie znajduje.
 zresztą nie mieszkam od urodzenia tutaj, tylko dopiero od kilku lat, więc nie znam się na wielu ulicach, słyszałam o Rotmance, ale nie wiem, gdzie ona się dokładnie znajduje.