Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie Pozdrowienia z Pruszcza Gdańskiego :)

Witam wszystkich Jestem mamą Oli i Wojtusia, między którymi jest 1,5 roku różnicy. Pierwszy raz trafiłam na forum w poszukiwaniu wskazówek odnośnie wiązania chust. Miałam bardzo ambitne plany noszenia Oli jak najdłużej się da, a niestety nawet dobrze nie zaczęłam Pierwsze (i kolejne) próby jej wiązania skończyły się klęską a później całkowitą rezygnacją, kiedy odradzono mi chustowanie przy wzmożonym napięciu mięśniowym. Po urodzeniu Wojtka szukałam tu kogoś z Pruszcza, kto pomógłby mi nauczyć się wiązać małego, ale koniec końców sprzedałąm chustę, poczytałam tu trochę o nosidłach, przymierzyłam Wojtka do Tuli i Bondolino i zdecydowałam się kupić to drugie, nb z ogłoszenia na forum Właśnie czekam na kuriera z przesyłką.
    Zaliczyłam też po drodze nieudany zakup Bebelulu Lulu :/ Powinnam była poczytać więcej opinii przed zakupem.
    Szkoda, że nie udało mi się oswoić z chustą, bo za każdym razem, kiedy widzę mamę z chuścioszkiem to buzia sama mi się uśmiecha. Zastanawiam się od niedawna (pod wpływem forum, a jakże ) nad pieluchami wielorazowymi, choć mąż próbuje mi to wybić z głowy. Póki co dalej podczytuję, bo z natury jestem małomówna i wolę słuchać/czytać niż mówić/pisać, a każdy post kilka razy czytam zanim wyślę Mimo wszystko będę starać się odzywać, bo warto. Miłego dnia i nadchodzącego weekendu

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Witaj na forum

Ja tez zaczynałam z Bebelulu i też mi nie wychodziło. Potem były chusty tkane, ale prawdziwą przyjemność z noszenia miałam dopiero przy nosidłach. Tak więc głowa do góry!

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Hej, znajdziesz tutaj sporo osób z Pruszcza m.in. i mnie nie miałam nigdy styczności z chustami, ale za to kocham miłością wielką wielorazówki pozdrawiam

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

I mnie, chociaż z Rotmanki! Z wielo mam kontakt u znajomych za to chustuję z powodzeniem
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Witaj

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

witaj

Uprawnienia umieszczania postów