Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 100 z 119

Wątek: dmuchawce NO COTTON

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Ja czegoś tu nie rozumiem... no to będą jeszcze wypuszczać w przyszłym tygodniu dmuchy i zębatki? ale także będą anulować te zamówienia "ponadprogramowe"?? To gdzie jest tu problem - skoro mają na wypuszczenie w przyszłym tyg., a nie mają dla ludzi, którzy kupili bo system ich przepuścił.
    Uświadomcie mnie, bo ja może nie umiem czytać ze zrozumiemiem...
    Nie wszystkie chusty udało się wystawić, bo kłopoty z systemem ujawniły się dość szybko w trakcie wystawiania chust na stronę. Ta reszta zostanie wystawiona w przyszłym tygodniu (zakładam, że system da się dość sprawnie naprawić). Tu były też do wystawienia Koła zębate, a z nimi nie było problemów przy składaniu zamówień, bo wstrzymaliśmy wystawianie chust.
    Pewna część osób zamówiła chusty skutecznie, im trzeba to było potwierdzić mailowo, bo po komunikacie na Facebooku nikt z zamawiających nie wiedział, kto jest w tej grupie.
    Kolejnej grupie osób, którym system wysłał niewłaściwe komunikaty o zakupie chusty, wysłane zostały już maile z przeprosinami i propozycją rekompensaty. Część z tych osób już odpisało, wszyscy są mili, co nas cieszy, bo straaasznie się zestresowaliśmy tą awarią. Dziewczyny zostały po godzinach, a ja ciągle dochodzę do siebie.
    Ostatnio edytowane przez Natalia ; 27-07-2012 o 18:51
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yanettee Zobacz posta
    a to nie jest tak że zakup w sklepie internetowym czyli złożenie zamówienia jest jednoznaczne z zawarciem umowy kupna-sprzedaży ? Tak jak na allegro że sprzedający ma obowiązek towar wydać ? Wiadomo że w praktyce ciężko to wyegzekwować ale chyba taki przepis jest.

Nie piszę tego w związku z Nati, ich chusty lubie, ale sposób sprzedaży już mniej ...
    Wiecie jak to jest zgodnie z prawem ?
    Można sobie tak zakup anulować
    Generalnie regulują to przepisy prawne i regulaminy konkretnych sklepów i portali zakupowych. Regulamin może uszczegółowić, kiedy dochodzi do zawarcia wiążącej umowy. W naszym regulaminie jest to opisane w punkcie 7 i 8. W razie awarii jest trochę czasu na poinformowanie kupującego o sytuacji i nie dochodzi do zawarcia umowy.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Nie wszystkie chusty udało się wystawić, bo kłopoty z systemem ujawniły się dość szybko w trakcie wystawiania chust na stronę. Ta reszta zostanie wystawiona w przyszłym tygodniu (zakładam, że system da się dość sprawnie naprawić). Tu były też do wystawienia Koła zębate, a z nimi nie było problemów przy składaniu zamówień, bo wstrzymaliśmy wystawianie chust.
    Pewna część osób zamówiła chusty skutecznie, im trzeba to było potwierdzić mailowo, bo po komunikacie na Facebooku nikt z zamawiających nie wiedział, kto jest w tej grupie.
    Kolejnej grupie osób, którym system wysłał niewłaściwe komunikaty o zakupie chusty, wysłane zostały już maile z przeprosinami i propozycją rekompensaty. Część z tych osób już odpisało, wszyscy są mili, co nas cieszy, bo straaasznie się zestresowaliśmy tą awarią. Dziewczyny zostały po godzinach, a ja ciągle dochodzę do siebie.
    Skoro nie wszystkie chusty zostały wystawione,to nie można ich zaoferować osobom,które "nieskutecznie" zamówiły?Wszystko wskazuje na to,że chust jest jednak więcej,czyli ta grupa osób dla której nie wystarczyło chust,a dostała potwierdzenia,mogłaby przecież otrzymać niewystawione jeszcze chusty.

trochę zagmatwałam,ale chyba wiadomo o co chodzi ?
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta
    Skoro nie wszystkie chusty zostały wystawione,to nie można ich zaoferować osobom,które "nieskutecznie" zamówiły?Wszystko wskazuje na to,że chust jest jednak więcej,czyli ta grupa osób dla której nie wystarczyło chust,a dostała potwierdzenia,mogłaby przecież otrzymać niewystawione jeszcze chusty.

trochę zagmatwałam,ale chyba wiadomo o co chodzi ?
    dokładnie o tym pomyślałam, wydaje mi się, że w ogóle na stronę nie weszły chusty z ok. cen.. Więc zawsze można zaproponować osobom z 2. gat lub z 1. z innego rozmiaru, skoro można przypuszczać, że takowe macie

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

i tak zrobili własnie.
    z okazji cenowych tez proponowali na maila tym którzy włozyli do koszyka ale nie starczyło.
    teraz tylko ciekawam czy w ogóle cos do ponownego wystawienia zostało.
    aha i ktos ma moze turkus potwierdzony a woli fiolet 4? mogę się zamienic
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Ja mam dalej w koszyku, ale żadnej propozycji na maila nie było
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

olmis a potwierdzenie na emailu masz? bo jak w koszyku siedzi to raczej chyba nie przeszło dalej co? i pewnie dlatego nie pisali. no chyba że masz nr zamówienia
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

a dostał ktoś w ogóle turkus? Taką miałam na niego nadzieję, ale na maila zaoferowano mi tylko fiolet (miałam dwa potwierdzone zamówienia: na turkusik i na fiolet, szkoda że to nie turkus mi przypadł w udziale ostatecznie )

a, i nie macie wrażenia, że turkus jest taki jak w zeszłorocznych flamingach? ładny był...
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar taniuka
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta

a, i nie macie wrażenia, że turkus jest taki jak w zeszłorocznych flamingach? ładny był...
    macie a przynajmniej zbliżony kolor i dlatego tak bardzo bym chciała wymienić flamingi na dmuchawce...ale niestety mi strona padła dokładnie w momencie wrzucania do koszyka
    marzec 2010 i kwiecień 2013

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    wydaje mi się, że ten tegoroczny turkus jest jaśniejszy i bardziej delikatny.
    z flamingów kojarzył mi się z majtkowym niebieskim

Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

a mi na maila zaproponowano całkiem co innego niż dmuchawki turkus czy fiolet

Domyślnie

no mi z mojego zamówienia tylko fiolet a za turkusik...
    2 + 7 (2005-2018)

demona
    Guest

Domyślnie

wiedziałam - kaczki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    wiedziałam - kaczki!
    2 + 7 (2005-2018)

demona
    Guest

Domyślnie

albo znowu jakąś chustę ktorej nie można mówić

Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

wiedziałam - kaczki!

nieeee-e
    nie wiem czy mogę to tu napisać ale będą jeszcze fajne szmatki

Domyślnie

albo znowu jakąś chustę ktorej nie można mówić
    koty już były
    (chociaż czy w worku? )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

piękne
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Nawet mnie się podobają. Te fioletowe.
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Nawet mnie się podobają. Te fioletowe.
    Kolor jest fantastyczny . Srebrno-jasno-fioletowy z punkcikami. Cieńsza od Flamingów. Mniej ciężka zatem No powiem szczerze,że jak nie jestem wielbicielką no cottonów za bardzo tak dmuchawce są całkiem przyjazne Aż chce się założyć

Uprawnienia umieszczania postów