Cytat Zamieszczone przez zaza Zobacz posta
ech widzę, że prawie same niepochlebne opinie nt. tej chusty, a mnie się właśnie takie stonowane barwy podobają

chustę więc nabyłam jako swoją pierwszą (dodam, że nigdy wcześniej nie miałam żadnej chusty w rękach) i strasznie mnie zastanawia tkanina z jakiej jest ona wykonana... niby 100% bawełna, ale chusta jest dość gruba i jak ją sobie porównuję z filmikami i zdjęciami to wydaje mi się, że wszystkie inne chusty są bardziej cienkie i bardziej miękkie

i nie wiem czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście chusta jest grubsza?? czy ktoś może mnie oświecić?
Ciemne Natki (z czarnymi paskami) sa grubsze, niz inne, ale nie oznacza to, ze sa sztywne i niewygodne. Mysle, ze po kilku praniach chusta powinna byc latwiejsza w obsludze. Nie wiem, w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale na pewno docenisz te chuste, gdy nabierze kilogramow

A jezeli chodzi o opinie... Najwazniejsze, ze chusta podoba sie Tobie, poza tym trudno jest ocenic kolory ze zdjecia, i mysle, ze wiele osob, gdyby zobaczylo te chuste w rzeczywistosci, nie wypowiadaloby sie tak kategorycznie na "nie".

Sama jestem milosniczka niepopularnych i uznawanych za nieladne chust, ale bardzo je lubie i swietnie mi sie w nich nosi