Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Fuego- nowe paski

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

właściwie, nawet mi trochę przypomina srebrne fale, na którymś zdjęciu.
    Dla facetów będzie fajna
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Bardziej Cenicienta niż Fuego...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    Bardziej Cenicienta niż Fuego...
    i wszyscy rzucili się do google translatora

chusta mi się nawet podoba- ewidentnie męska jest

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Chciałam napisać, że płomienia nie przypomina, ale mnie ubiegłyście
    mnie się ona podoba, taka stonowane, spokojne barwy- zgadzam się, że męskie.
    Ostatnio edytowane przez guzik ; 07-10-2011 o 01:33
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chustomanka Awatar zewelinal
    Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

mi się chusta podoba, ale nie dla mnie, wolę żywsze kolory

Chustonówka Awatar zaza
    Miejscowość
    Praszka

Domyślnie

ech widzę, że prawie same niepochlebne opinie nt. tej chusty, a mnie się właśnie takie stonowane barwy podobają

chustę więc nabyłam jako swoją pierwszą (dodam, że nigdy wcześniej nie miałam żadnej chusty w rękach) i strasznie mnie zastanawia tkanina z jakiej jest ona wykonana... niby 100% bawełna, ale chusta jest dość gruba i jak ją sobie porównuję z filmikami i zdjęciami to wydaje mi się, że wszystkie inne chusty są bardziej cienkie i bardziej miękkie

i nie wiem czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście chusta jest grubsza?? czy ktoś może mnie oświecić?

Domyślnie

miałam kiedyś w rękach ten pasiak i jak dla mnie był całkiem normalną chustą nie taką grubą jak niektóre chusty bebelulu pewnie wymaga wymiętoszenia i złamania

Chustonówka Awatar zaza
    Miejscowość
    Praszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miluśka Zobacz posta
    miałam kiedyś w rękach ten pasiak i jak dla mnie był całkiem normalną chustą nie taką grubą jak niektóre chusty bebelulu pewnie wymaga wymiętoszenia i złamania
    dziękuję bardzo trochę mnie to uspokoiło, że nie kupiłam "złej" chusty

teraz muszę się tylko dowiedzieć, na czym polega i jak dokonać tego "złamania"

Chustomanka Awatar anasta
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza Zobacz posta
    ech widzę, że prawie same niepochlebne opinie nt. tej chusty, a mnie się właśnie takie stonowane barwy podobają

chustę więc nabyłam jako swoją pierwszą (dodam, że nigdy wcześniej nie miałam żadnej chusty w rękach) i strasznie mnie zastanawia tkanina z jakiej jest ona wykonana... niby 100% bawełna, ale chusta jest dość gruba i jak ją sobie porównuję z filmikami i zdjęciami to wydaje mi się, że wszystkie inne chusty są bardziej cienkie i bardziej miękkie

i nie wiem czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście chusta jest grubsza?? czy ktoś może mnie oświecić?
    Ciemne Natki (z czarnymi paskami) sa grubsze, niz inne, ale nie oznacza to, ze sa sztywne i niewygodne. Mysle, ze po kilku praniach chusta powinna byc latwiejsza w obsludze. Nie wiem, w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale na pewno docenisz te chuste, gdy nabierze kilogramow

A jezeli chodzi o opinie... Najwazniejsze, ze chusta podoba sie Tobie, poza tym trudno jest ocenic kolory ze zdjecia, i mysle, ze wiele osob, gdyby zobaczylo te chuste w rzeczywistosci, nie wypowiadaloby sie tak kategorycznie na "nie".

Sama jestem milosniczka niepopularnych i uznawanych za nieladne chust, ale bardzo je lubie i swietnie mi sie w nich nosi

Chustonówka Awatar zaza
    Miejscowość
    Praszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anasta Zobacz posta
    Ciemne Natki (z czarnymi paskami) sa grubsze, niz inne, ale nie oznacza to, ze sa sztywne i niewygodne. Mysle, ze po kilku praniach chusta powinna byc latwiejsza w obsludze. Nie wiem, w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale na pewno docenisz te chuste, gdy nabierze kilogramow
    dzięki, teraz już wiem, że jest takie fajne forum i przed zakupem kolejnej najpierw się poradzę doświadczonych chustomam

Uprawnienia umieszczania postów