właściwie, nawet mi trochę przypomina srebrne fale, na którymś zdjęciu.
Dla facetów będzie fajna![]()
![]()
właściwie, nawet mi trochę przypomina srebrne fale, na którymś zdjęciu.
Dla facetów będzie fajna![]()
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Bardziej Cenicienta niż Fuego...![]()
Chciałam napisać, że płomienia nie przypomina, ale mnie ubiegłyście
mnie się ona podoba, taka stonowane, spokojne barwy- zgadzam się, że męskie.
Ostatnio edytowane przez guzik ; 07-10-2011 o 01:33
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
mi się chusta podoba, ale nie dla mnie, wolę żywsze kolory
ech widzę, że prawie same niepochlebne opinie nt. tej chusty, a mnie się właśnie takie stonowane barwy podobają
chustę więc nabyłam jako swoją pierwszą (dodam, że nigdy wcześniej nie miałam żadnej chusty w rękach) i strasznie mnie zastanawia tkanina z jakiej jest ona wykonana... niby 100% bawełna, ale chusta jest dość gruba i jak ją sobie porównuję z filmikami i zdjęciami to wydaje mi się, że wszystkie inne chusty są bardziej cienkie i bardziej miękkie![]()
i nie wiem czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście chusta jest grubsza?? czy ktoś może mnie oświecić?
miałam kiedyś w rękach ten pasiak i jak dla mnie był całkiem normalną chustą nie taką grubą jak niektóre chusty bebelulupewnie wymaga wymiętoszenia i złamania
Ciemne Natki (z czarnymi paskami) sa grubsze, niz inne, ale nie oznacza to, ze sa sztywne i niewygodne. Mysle, ze po kilku praniach chusta powinna byc latwiejsza w obsludze. Nie wiem, w jakim wieku jest Twoje dziecko, ale na pewno docenisz te chuste, gdy nabierze kilogramow![]()
A jezeli chodzi o opinie... Najwazniejsze, ze chusta podoba sie Tobie, poza tym trudno jest ocenic kolory ze zdjecia, i mysle, ze wiele osob, gdyby zobaczylo te chuste w rzeczywistosci, nie wypowiadaloby sie tak kategorycznie na "nie".
Sama jestem milosniczka niepopularnych i uznawanych za nieladne chust, ale bardzo je lubie i swietnie mi sie w nich nosi![]()