Pokaż wyniki od 1 do 20 z 46

Wątek: CHUSTOMANII mówimy NIE

Mieszany widok

Chustomanka Awatar malabru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    uffff!
    wiem, że refresh Trage był rok temu w Wwie - stąd moje pytanie...
    Mówisz o spotkaniu z okazji promocji książki Evelin Kirkilionis?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malabru Zobacz posta
    Mówisz o spotkaniu z okazji promocji książki Evelin Kirkilionis?
    prawie o refreshu po tym spotkaniu.

Chustomanka Awatar malabru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    prawie o refreshu po tym spotkaniu.
    Myślałam o tym samym, ale to nie było obowiązkowe spotkanie przypominające. W TrageTage musimy uczestniczyć regularnie, w takich spotkaniach jak tamto nie.

Chustoguru Awatar Nympha
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Ech, też już co nieco słyszałam o tym kursie i tej, skądinąd żenującej sytuacji. Bardzo mi przykro, dziewczyny. Też zawsze postrzegałam środowisko jako uczciwe, jak widać - wszędzie ludzie są różni. Szkoda...
    Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

No bardzo nieciekawa sytuacja a Kasia i Marcin to chyba pionierzy chustonoszenia i propagowania chust w Polsce. Szkoda. Oby się odezwali i znaleźli coś na swoje wytłumaczenie.

Też miałam z nimi kontakt i mnie do siebie nie przekonali jak szukałam kursu dla siebie.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny ja rowniez bralam udzial w tym kursie i uwazam, ze merytorycznie byl super. Wszystkie myslalysmy ze ITW to bedzie takie polskie przedluzenie Trage.
    Niestety tj napisala Milena zostalysmy postawione w nieciekawej sytuacji poniewaz nasze certyfikaty nie odnosza sie do zadnej istniejacej szkoly noszenia Umow nie podpisywalysmy.
    Najgorsze jest to, ze gdyby Kasia chciala moglaby niewielkim nakladem pracy dopisac liste naszych nazwisk gdzies w zakladce na stronie chustomanii... Wystarczy odrobina dobrej woli. Nie rozumiem takiego zachowania poprostu. I tez jest mi glupio ze dalam sie nabrac

Domyślnie

Nie to, nie ma o czym mowic nawet.. Przeciez z grzecznosci moglaby odpisac na nasza korespondencje... przreprosic, ze to tak dlugo trwa... Jezeli ma jakies trudnosci lub powody dlaczego to tak dlugo trwa, raczej wszystkie bysmy zrozumialy. Jaka kolwiek jest sytuacja, to przynajmniej powinno sie ja sobie wytlumaczyc. A nie odpisywanie wcale, to zwyczajnie brak szacunku!

Cytat Zamieszczone przez Kaś Zobacz posta
    Dziewczyny ja rowniez bralam udzial w tym kursie i uwazam, ze merytorycznie byl super. Wszystkie myslalysmy ze ITW to bedzie takie polskie przedluzenie Trage.
    Niestety tj napisala Milena zostalysmy postawione w nieciekawej sytuacji poniewaz nasze certyfikaty nie odnosza sie do zadnej istniejacej szkoly noszenia Umow nie podpisywalysmy.
    Najgorsze jest to, ze gdyby Kasia chciala moglaby niewielkim nakladem pracy dopisac liste naszych nazwisk gdzies w zakladce na stronie chustomanii... Wystarczy odrobina dobrej woli. Nie rozumiem takiego zachowania poprostu. I tez jest mi glupio ze dalam sie nabrac
    Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013

Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA :
    http://www.BabyTula.pl

Chustonówka

Domyślnie

Witajcie Ja niestety tez jestem kolejna uczestniczka tego feralnego kursu... Juz od dluzszego czasu trawimy ten temat z dziewczynami i ciagle mamy nadzieje, ze Kasia i Marcin stana na wysokosci zadania i przynajmniej sie odezwa... najsmieszniejsze jest to, ze swoim milczeniem jedynie potwierdzaja, ze sa winni, ze te wszystkie informacje, ktore tutaj wyplynely sa niestety prawdziwe... Szkoda tylko, ze nie maja na tyle odwagi w sobie, by dogadac sie z nami, wyjasnic wszystko... W informacjach wstepnych o kursie; ktore otrzymalysmy Kasia pieknie napisala o filozofii noszenia, jak wyplywa z serca i tak naprawde determinuje cale nasze zycie, bo przeciez zwiazane jest z odpowiedzialnoscia... Oprocz tego gwarantowala wspolprace, kontunuacje oraz raz jeszcze podkresle ODPOWIEDZIALNOSC !!! Zreszta zacytuje jej slowa: "
    Współpraca – uczestnicy kursów stają się członkami sieci doradców i instruktorów noszenia. Sieć ma na celu umożliwianie wymiany doświadczeń i wiedzy między jej członkami, którzy wywodzą się z różnych środowisk i wykonują różny zawód. Aby umożliwić wymianę doświadczeń, organizujemy platformy kontaktowe do spotkań na żywo i w internecie.

Odpowiedzialność – celem kształcenia doradców i instruktorów noszenia jest umożliwienie jak najszerszej grupie rodziców bezpośredniego kontaktu z przeszkoloną w odpowiednim stopniu osobą. Doradcy i instruktorzy powinni unikać udzielania porad i instrukcji w sytuacji, gdy nie mogą bezpośrednio zaobserwować skutków swoich porad.

Kontynuacja – naszym doradcom i instruktorom oferujemy spotkania doszkalające oraz materiały publikowane w internecie mające na celu ciągłą weryfikację wiedzy i umiejętności zdobytych podczas szkoleń. Sami także się doszkalamy, aby móc na bieżąco wzbogacać nasze kursy..."

A jak jest to juz sami wiecie...

My jednak ciagle czekamy i wierzymy, ze Kasia i Marcin - CHUSTOMANIA to jednak uczciwi i odpowiedzialni ludzie i skontaktuja sie z nami! Czekamy, ale poki co przestrzegamy przed zapisywaniem sie na kursy w/w firmy!!!!

Uprawnienia umieszczania postów