Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: To i my w kieszonce :)

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie To i my w kieszonce :)

Wiążemy się od ok 2 miesięcy, ale tak naprawdę to nie wiem czy wszystko robię dobrze.. Wydaje mi się, że za słabo dociągam chustę.. A ten supeł był robiony na szybko, a poza tym rybki świeżo po praniu są na styk więc trochę mi ciężko Od kiedy Fabio dobrze widzi lubi patrzeć na stopy, jak idę i bardzo mocno się wychyla.. A i czy plecki nie za prosto? Nie wiem czy tak może być.. No i od niedawna przestał sypiać w chuście.. Czy to możliwe, że dlatego, że świat go interesuje czy tak źle go wiążę? Bardzo proszę o uwagi dot. mojego zawiązania

Chustomanka

Domyślnie

Co mi się pierwsze rzuciło na oczy, to duże niedociągnięcie na plecach na pierwszym zdjęciu. Pamiętaj by chustę dociągać kawałek po kawałku, a nie tylko krawędzie

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Co mi się pierwsze rzuciło na oczy, to duże niedociągnięcie na plecach na pierwszym zdjęciu. Pamiętaj by chustę dociągać kawałek po kawałku, a nie tylko krawędzie
    podpisuję się pod tym - no i jak podrzucę, to moze ktoś jeszcze mądry przyjdzie i się wypowie
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustomanka Awatar scarlet
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Na pleckach nie zostawiamy fałdek, ma być na gładko. Takie luzy na górze tez nie są potrzebne. I kolanka wyżej, by pupa bardziej wpadła.
    A takto wydaje się ok
    I te niebieskości to piękne są
    Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
    Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Chustomanka Awatar scarlet
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

W rybkach lepiej Wam wyszło
    Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
    Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Dziękujemy serdecznie, będziemy pracować i uczyć się nowych wiązań

Uprawnienia umieszczania postów