Czy mogłabym prosić o instrukcję wiązania tego plecaka (albo chociaż zdjęcie)? Nijak nie umiem sobie wyobrazić tego przekładania pół...najbardziej podszedl mi prosty,ale z polami przekladanymi pod ramionami, wlasciwie to jest bardziej jak plecak z krzyzem,ale bez krzyza z przodu.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

Zamieszczone przez masia
 Zamieszczone przez masia

Moglabys podpowiedziec jaki to byl z tego linku
 Moglabys podpowiedziec jaki to byl z tego linku

Po zawiązaniu plecaka z krzyżem nie mogłam się wyprostować, a ramiona bolały mnie jeszcze następnego dnia
 Po zawiązaniu plecaka z krzyżem nie mogłam się wyprostować, a ramiona bolały mnie jeszcze następnego dnia  
						 W plecaku z krzyżem chusta jest na dziecku, przechodzi pod Twoimi pachami do przodu i jest związana na piersi, potem każda poła przez ramię do tyłu i dalej już jak plecak Hanti, tylko nie wykańczasz tybetanem, a normalnym węzłem na brzuchu. Okropnie niewygodne wiązanie moim zdaniem
 W plecaku z krzyżem chusta jest na dziecku, przechodzi pod Twoimi pachami do przodu i jest związana na piersi, potem każda poła przez ramię do tyłu i dalej już jak plecak Hanti, tylko nie wykańczasz tybetanem, a normalnym węzłem na brzuchu. Okropnie niewygodne wiązanie moim zdaniem