Ja sama nie wiem o co chodzi, ale czasem się łapię na tym, że siedzę lub stoję i się gibam na boki![]()
Ja sama nie wiem o co chodzi, ale czasem się łapię na tym, że siedzę lub stoję i się gibam na boki![]()
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Nie mówcie, że tak nie maciePocieszam się, że to na boki, a nie w przód i w tył.
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Przeczytalam wszelkie objawy powyższe..i diagnoza jest jedna CHUSTOWE ZAPALENIE MÓZGU jak określa moja znajoma.----ja to mam!
Ja jak kupowalam pierwszą to zastrzegłam że to pierwsza i ostatniata..... mam 4 chusty i teraz jeszcze leci do mnie bondolino.....ostatnio nawet stwerdzialam że jak juz nie bede nosic ..to i tak chust nie sprzedam.....WNUKI skorzystaja....
nawet teraz sledze bazzzarek..a jak bym miała duzo kasy...ojjjj
![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
Demet.
Czuję się wyobcowana.
Mam 1 mietka, 1 tkaną natkę, jedną kółkową oppamamę i jednego elastyka obecnie w ludziach. I owszem, podziwiam urodę różnych chust ale nie ciągnie mnie do kupowania.
Bo i tak nie mam kasy. Kupuję pieluszki. Dużo pieluszek![]()
Byłam niedawno na szkoleniu, ćwiczymy między innymi pracę z grupą, występowanie na forum publiczności. No więc stanęłam i mówię co mam mówić, pilnuję wszystkich wymienionych punktów, a potem na środku czekałam na opinie. I co? Ktoś mi zwrócił uwagę, że gibam się podczas mówienia na boki. Z nóżki na nóżkę, z bioderka na bioderko. Całkowicie nieświadomie. Ech, te szmaty.
Nie wiem, to jakiś rodzaj uzależnienia, niezrozumiały dla innych - tak, jak każdy nałóg, do zrozumienia tylko przez współdzielących niedolę![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Za alioną - produkt-uczucie, za matysią - chusty są piękne i pożyteczne
U mnie działa coś jeszcze. Ograniczony czas chustonoszenia. Mnie to bardzo napędza. Nie wiem ile jeszcze noszenia przed nami, a ja chciałabym spróbować niemal każdej chusty, bo każda, każdziusieńka jest innaNie interesuje mnie posiadanie stosu, interesuje mnie ruch w nim. Właśnie cierpię, gdyż zastój jest, btw
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Ja podam swój bardzo przyziemny powód. Noszenie w ergo czy mietku(nawet z doradcą się spotkałam, żeby sprawdzić czy dobrze zakładam) powodowało u mnie bóle bioder i rwę kulszową. W chustach nic takiego się nie działo![]()
Dla mnie chusty są piękne i kocham jem mówi, że jestem nienormalna ale i tak go olewam
![]()
Bianka 04-09-2010