a ja mam pytanie... bo ta chusta pod swiatło jest przezroczysta jak dla mniejeszcze nie prałam i nie motałam...i pytanie brzmi
czy ona sie Wam nie rozłazi po praniu??
I jeszcze jedno...pokazałam ją szwagiercea ona na to
" taka prymitywna"...
![]()
a ja mam pytanie... bo ta chusta pod swiatło jest przezroczysta jak dla mniejeszcze nie prałam i nie motałam...i pytanie brzmi
czy ona sie Wam nie rozłazi po praniu??
I jeszcze jedno...pokazałam ją szwagiercea ona na to
" taka prymitywna"...
![]()
powiedzcie mi zeby nie bylo ze wkurzam sie bez przyczyny- tak chyba nie powinno byc, co?![]()
nie powinno![]()
może da się tę nitkę wyciągnąć bez szkody dla chusty?
2 + 7 (2005-2018)
nie bardzo wlasnie, bo tam kawalek dalej jest inna wystajaca i nie wiem czy one nie sa polaczone. boje sie ze cos zrobie
ale może chociaż to zapętlenie uda Ci się wyciągnąć?
2 + 7 (2005-2018)
wez ja moze pierw upierz i zobaczysz ile sie rozplacze/wyplacze podczas prania.
Marcel 3 lata
a jak sie nie wyplacze i disymos potem uzna ze to w wyniku nieumiejetnego prania?
ee masz przeciez juz zdjecie "sprzed" praniaNajwyzej slij mejla do Didymosa z pytaniem - co robic?
PS: Mnie by juz korcilo zeby te nitke pociagnac. Ale ja nie umiem lap trzymac na miejscu.
Marcel 3 lata
Jak to nowka, to nie powinno tak bycChyba, ze ktos zaciagnal w trakcie noszenia
Jezeli tak, to ja bym sprobowala chwycic chuste dosc daleko od zaciagniecia i porozciagac troche na boki... wzdluz i wszerz
Ja tak zlikowidowalam zaciagniecie na agavie, wiec moze tu tez sie da! Trzymam kciuki
edit:
to raczej nie jest splatana nitka, tylko wiele niteczek wyciagnietych w jednym miejscu... oprocz tej jednej dlugiej oczywiscie![]()
Ostatnio edytowane przez marlei ; 13-04-2012 o 19:14
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
pewnie jak bylam miala jakies doswiadczenie z chustami to by mnie korcilo ale obchodze sie z nia jak z jajkiem- to moja pierwsza nowa chusta i tu taka niespodziankawiedzialam zeby nie odbierac jej 13go w pt.
wysle zdjecia do didka i zapytam co mam robic,
ale chcialam najpierw Was zapytac czy to nie jest cos typowego, juz kiedys popelnilam falstart![]()
trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie - wiem jak to jest z pierwsza nowa chusta![]()
Marcel 3 lata