Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Nie koniecznie.
Natalia cos pisała o ilości przędzy jaką mają , i czasie zafarbowaniu np jedwabiu.
Mogli mieć jakiś limit...np.tysiąc chust i ani metra więcej
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Ech, ja jednak zrezygnowałam, do lata jeszcze tle lnów może mi się nawinąć... Najwyżej będę polować na bazarku.
Pewnie inaczej bym zrobiła, gdybym dziś nie zamówiła przedsprzedażowej Oschy...![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
2 + 7 (2005-2018)
Ale może tego jedwabiu mają tylko sto dwa tysiące kilometrów i z tego wyjdzie 1013 chust i ani jednej więcej.
Zapomniałam dodać na końcu powyższego postaa wy to na poważnie
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
brawo dla Pań
ja nadal jestem uzależniona...ale już wiem że jestem chora, a każdy lekarz potwierdzi że to już połowa sukcesu w leczeniu
z powodu chorego psa i braku funduszy zdecydowałam się tylko na len![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja tez zamówiłam tylko jedna chustę, co uważam za sukces. szaro/czerwona lniana. Wydaje mi się ,że to dość neutralne jest. I na lato.i,że będzie nośne mam nadzieję. wydaje mi się,ze to jest absurd zamawiać kilka chust w ten sam wzór. Byle były do lata , a najlepiej póznej wiosny. Nie moge sie przekonac do czegokolwiek innego niż wełna jak jest zimno.
no ja jednak załuje ze nie udało mi się jedwabiu opłacic
z tej prostej przyczyny ze jaskólki to nie cienizna
więc 2wie grube porządne szmaty jak najbardziej mogłabym przyjąc w róznych kolorach/z tym samym wzorem![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Nom ja też jestem ciekawa kiedy będą te jaskółeczki, wzięłam tylko jedwab niebieski a i tak się biłam z myślami czy brać w ogóle![]()
wzięłam i się cieszę bo jedwabiu natkowego samego nie macałam jeszcze. A Tośka ma już 6 kg więc dużo mi czasu nie zostało raczej na noszenie w nim...
Poza tym ileż jaskółek można mieć - to też fakt.
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
ja zaszalałam i wzięłam dwa lny, szary i niebieski
jak ten niebieski bedzie taki jak na zdjeciu tzn pod granat to bedzie piękny a szary wzięłam z tęsknoty za moją japonią którą sprzedałam tu komuś z forum a teraz nie wiem komu - komus w Włoch![]()
oj nie tam było napisane że 170zł jest wartością techniczna i żeby sie sugerować cenami podanymi przy rozmiarach
i nie bardzo pamiętam 167 z haczkiem??
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)