Ale żeście temat na ten śnieg zarzuciły... Aż mnie ciary przeszły - nie cierpię upałów!!! Chyba tylko wózek, bo ja mdleję od gorąca, jakbym tak jeszcze miała ciężary nosić to mogiła.
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
dzieki dziewczyny za odzew
czy ta Dynia, Cynoberek to sa matki chustjestem kompletnie zielona na ten temat
![]()
a jakie marki polecacie ?
czytalam na linku o tym ze te z jedwabiem lub welna sa dobre ale nie wiem jakich marek powinnam szukac![]()
Dynia i Cynoberek to potoczne nazwy chust wyprodukowanych przez firme Didymos. Obie sa z dodatkiem wełny, ale chyba niedostepne w regularnej sprzedaży (tylko z drugiej ręki) - ale to niech juz ktoś bardziej kompetenty ci wytłumaczy
Z jedwabiem lub wełną to głównie Didymos i Nati, aczkolwiek skoro jestes poczatkujaca to musisz szukac złamanej (miękkiej, używanej) raczej chusty. Przynajmniej takie jest moje zdanie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Paskowka teraz wszystko stalo sie jasniejszeposzukam czegos z tym firm ...
![]()