to ile na wysokość ma XL? czy bardziej chodzi o brzuszek?
to ile na wysokość ma XL? czy bardziej chodzi o brzuszek?
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
my mamy wszystkie one-size'y już dawno rozpięte w całościw pionie i poziomie- skracam je czasami jak zakładam jedną tetrę do otulacza. W wiekszości wszystko zapinam na ostatnia napkę- tylko flipy i twój otulacz na jedną mniej w pasie
Młoda wazy jakieś 12kg
większość one sizów (oprócz flipa) mamy rozpięte od czasu jak młody miał niewiele ponad pół roku (9 kg)... Od tego samego czasu kupuję mu rozmiarowe eLki. Tyle, że część pieluch wydawało mi się, że będzie za mała już już, tymczasem piętnaście miesięcy skończone, a te cały czas jeszcze są dobre (wyciągnął się, a już był moment, kiedy już z części prawie rezygnowałam), teoretycznie niskie IB są zupełnie bardzo dobre. Nosi ubranka między 80 a 92, jakiś czas temu ważył 11,5 kg.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Mój Młody ma 5,5 miesiąca (8 kg) i większość pieluszek rozpięta już na maksa...i właśnie nie wiem co będzie dalej, mam nadzieję że dupka już mu się nie powiększy, bo tylko issy beary mi zostaną do użycia..
Właśnie, mój też w wieku chyba 8 miesięcy ważył 11 kg i M było za małe, a teraz spokojnie wchodzi w formowanki, które były za małe.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Maciek nosi rozpięte na L - zakładamy na spanie i na wyjścia, w domu jak się skończą majtki treningowe, bo na zasikanie kanapy i dywanu niestety nie mogę sobie pozwolić (nie moje)
swoja drogą w pasie on chudziak i ma jeszcze sporo zapasu w napach (zwykle wolne z przodu ma 2)
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Niektore onesize mam juz niespiete w ogole - dla Adasia, w sumie to niektore pieluszki nosi w takim samym rozmiarze jak piotrek, ale to jest akurat taki moment, ze on jest tlusciutki, jeszcze sie nie rusza, za jakis czas schudnie i bedzie tak jak Piotrek uzywac tych samych gaci przez 2 lata![]()
myślę że tak od ok 11kg rozpięte były. Zwłaszcza jak dwie wkładki szły do środka.
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
czyli dziecko dziecku nierówne i choćby nawet miały taką samą wagę, to pieluszki na każdym inaczej się noszą.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
zakładam synkowi już tylko L-ki i one size-y rozpięte, ma 14miesięcy i 11 kg.
Ciekawe, czy teraz już tylko te pieluszki ponosi do końca, bo tak jak piszecie - dzieci się wyciągają.
J. 2010, W. 2013, A. 2021
a juz się martwiłam, że tylko ja napisze, że L-ki już za małe.
Adaś ma 17 miesięcy waży 12 kg ale ma urodę po tatusiu - czyli okrąglutki brzuszek.
... a wszyscy mowili, że jak zacznie biegać to mu brzuszek zejdzie - a tu nic mały się wścieka całymi dniami a brzuszek jak był tak jest.
Musialam zamawiać większe rozmiary tetro formowanek i szyć na zamowienie u Franiszek![]()
Adaś 28.05.2010
heh, to mój taki chudzielec, że kieszonki w pasie zmniejszałam na maksa. a też wyglądało , że będzie potężny jak jego tatuś.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
mój ma prawie 12mies i 12kg waży. Obecnie jesteśmy na rozmiarze L i mam nadzieje ,że pochodzi w nich do 2 lat ?? Czy nie??![]()